ZIEN! De kerstkaart van WILLEM-ALEXANDER en MAXIMA (inclusief de labradors en Mambo)

0

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima poseren dit jaar op hun kerstkaart met hun drie dochters in feestelijke outfits, maar hun drie viervoeters zijn niet vergeten.

Op de foto poseert het koningspaar met hun drie dochters in de hal van Huis ten Bosch waar twee enorme trappen te zien zijn. Ook de drie viervoeters van het gezin staan dit jaar op de kerstkaart. Máxima heeft de jonge toypoedel Mambo, die begin oktober werd verwelkomd, in haar armen. De Oranjes hebben drie labradors, waarvan er twee, Skipper en Nala, op de foto schitteren.


‘Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022′, staat erbij geschreven. De familie deelde de gelukwensen behalve in het Nederlands ook in het Engels, Spaans, Fries en Papiaments.

De foto die de koninklijke familie stuurde als kerstgroet werd, zo schrijft het AD, niet recent gemaakt, maar afgelopen lente. Wie de kerstkaart vergelijkt met foto’s van 12 mei, de avond waarop een muziekgala werd georganiseerd ter ere van de vijftigste verjaardag van koningin Máxima, ziet dat het koninklijke gezin precies hetzelfde aan had.