ZIEN! De foto’s die bewijzen dat PRINS WILLIAM vreemdgaat met Rose Hanbury

0

Zijn dit de foto’s die bewijzen dat prins William vreemdgaat met zijn buurvrouw Rose Hanbury? “Weten jullie nog dat prins William, op dat moment al een getrouwde vader van twee kinderen en erfgenaam van de troon, de Commonwealth-dagdienst oversloeg om met modellen te feesten in een Zwitserse nachtclub?”, staat er bij de foto geschreven.

Rose Hanbury was lang één van Kate Middletons (41) beste vriendinnen. Was, want sinds er verhalen gaan dat prins William met Rose zou zijn vreemdgegaan is die vriendschap over. De eerste keer dat William en Rose samen werden gefotografeerd was op een feestje in 2019. Williams vrouw Kate was toen voor de derde keer zwanger. Een bij het horen van de verhalen onthutste Kate verbrak haar banden met Rose en droeg man William op hetzelfde te doen.


Maar afgelopen december waren er nieuwe foto’s van William en Rose. Daarbij stond geschreven: “Weten jullie nog dat prins William, op dat moment al een getrouwde vader van twee kinderen en erfgenaam van de troon, de Commonwealth-dagdienst oversloeg om met modellen te feesten in een Zwitserse nachtclub?”.

Volgens Britse media werden de twee vervolgens op Valentijnsdag in een Italiaans restaurant gezien terwijl ze aan het genieten waren van een romantisch diner. Volgens de ober gaf William haar zelfs een parelketting. Rose was tien jaar lang getrouwd met David Rocksavage, een 23 jaar oudere aristocraat, met wie ze drie kinderen kreeg.


Rose Hanbury is de kleindochter van Lady Elizabeth Longman, een speelkameraadje van koningin Elizabeth II die ook bruidsmeisje was tijdens haar huwelijk met prins Philip. Volgens de Britse pers woont Rose op een landgoed dat grenst aan Anmer Hall, het kasteel waar Kate en William geregeld het weekend doorbrengen.