ZIEN! CHARLES en CAMILLA: kerstkaart met mondmaskers (en met angstig gevoel 2022 in

0

(Beeld: Kensington Palace)

De Britse kroonprins Charles (73) en Camilla Parker Bowles (74), hertogin van Cornwall, hebben een opvallende kerstkaart verstuurd. Daarop helpt Charles zijn vrouw Camilla bij het opzetten van haar mondmasker.


Zelf draagt Charles natuurlijk ook een mondmasker als hij het ‘klusje’ klaart. hij er ook eentje. Een fotograaf legde het tafereel dat Charles en Camilla nu voor hun kerstkaart gebruikt eerder dit jaar vast bij de paardenraces van Royal Ascot.

2022 wordt een spannend jaar voor prins Charles nu de biografie van zoon Harry volgend jaar uitkomt. Prins Charles vreest volgens roylatyexpert Richard Kay het boek, omdat het zijn ’geloofwaardigheid’ aan zou kunnen tasten.


“Wat moeilijk te verteren is voor Charles, is dat elke keer wanneer Harry zijn mond opentrekt hij de geloofwaardigheid van zijn vader lijkt aan te tasten. Dat is erg ondermijnend voor hun relatie”, zegt Kay aan Daily Mail. “Daarbovenop komt nog dat ze weten dat Harry’s autobiografie eraan komt. Maar wat daar precies in komt te staan, is niet bekend. Wel is bekend dat Harry veel tijd heeft gespendeerd aan het onderzoeken van zijn moeders relatie met zijn vader.”

“Er is geen twijfel mogelijk dat ze bang zijn voor de publicatie van dit boek. Het moment dat de prins van Wales koning wordt, komt steeds dichterbij. Elke keer als dit soort beschamende momenten met zijn zoon opdoemen, lijkt het mensen te herinneren waarom ze problemen hebben met het feit dat Charles ooit de monarch zal zijn.”