ZIEN! Chaos op snelweg nadat geldtransportwagen duizenden bankbiljetten verliest

0

Op een snelweg bij het Amerikaanse San Diego is chaos ontstaan nadat er zakken met geld uit een gepantserde geldtransportwagen waren gevallen. Automobilisten stapten midden op de weg uit hun auto om het geld te verzamelen. Zie ie de beelden van de geld graaiende automobilisten.

Duizenden dollars, in allerlei coupures, waaiden gisteren, vrijdag, uit de wagen. “De hele snelweg lag vol met geld”, zegt een woordvoerder van de snelwegpatrouille tegen CNN. “Mensen stopten midden op de weg, blokkeerden volledig de rijbaan en stopten het geld in hun zakken.” Op sociale media waren al snel filmpjes te zien van mensen die over de rijbaan rennen en het geld oppakken. Sommigen gooien zelfs het geld enthousiast in de lucht.


De politie riep iedereen op de opgepakte biljetten terug te geven en waarschuwde dat de gemaakte videobeelden gebruikt worden om geldgraaiers op te sporen. “Het is beter voor hen om het eerlijkheidsbeleid te volgen dan te wachten tot wij ze opsporen en op hun deur kloppen”, aldus de politie tijdens een persconferentie.