ZIEN! Boze vader MEGHAN MARKLE gooit familiealbum met nooit eerder geziene jeugdfoto’s van zijn dochter op straat!

0
Screenshots: Channel 5: Thomas Markle: My Story
Thomas Markle (75) heeft heeft niet eerder vertoonde beelden van zijn dochter Meghan (38) laten zien in een televisie-interview met Channel 5. Hij noemt de hertog en hertogin van Sussex “verloren zielen” nu ze zich terugtrekken uit het Britse koningshuis.

In het eerste deel van de 90 minuten durende documentaire vertelt Meghans vader ook dat hij het jammer vond dat hij z’n dochter niet naar het altaar heeft kunnen begeleiden tijdens haar huwelijk.


Vader Thomas is van mening dat zijn dochter het Britse koningshuis ‘goedkoop’ heeft gemaakt. “Dit is het ergste dat ze de Queen kon aandoen”, meent hij. Meghans vader vertelt ook dat hij heeft zitten huilen voor tv toen hij het huwelijk van z’n dochter en Harry live volgde. “Ik was jaloers op prins Charles omdat hij Meghan naar het altaar mocht brengen. Maar ik kon echt niet bij het huwelijk zijn omdat ik net een hartaanval had gehad. Hierdoor mocht ik het vliegtuig niet op.”

In de Channel 5-documentaire, getiteld Thomas Markle: My Story, zegt Thomas ook dat hij het “beschamend” vindt dat Harry en Meghan hun rol en titels opgeven en financieel onafhankelijk worden. “Ik vind het teleurstellend omdat Meghan alles had waar een meisje van droomt”, aldus de 75-jarige Thomas over zijn dochter. “Elk jong meisje wil een prinses worden, zij werd het en nu gooit ze het weer weg… En het lijkt erop dat ze dat allemaal doet vanwege geld.”


Ondanks de kritiek spreekt Thomas ook over de liefdevolle en hechte relatie die hij met z’n dochter had. “Mijn band met Meghan is de belangrijkste die ik ooit gehad heb. Ik werd er immens gelukkig door. Ik mis haar enorm. Ik mis wie ze was. Wie ze nu is, weet ik niet. En dat is het probleem.”

De vader van Meghan heeft sinds 2018 geen contact meer met zijn dochter en schoonzoon. Afgelopen week werd duidelijk dat Thomas zelfs bereid is om te getuigen tegen zijn eigen dochter in de rechtszaak die prins Harry en Meghan hebben aangespannen tegen de Mail on Sunday.

Share.