Zielig…. Hondje Toto niet meeverhuisd met Gordon naar Dubai

0

Gordon heeft zijn Franse Bulldog Toto in de steek gelaten. Het beestje is, in tegenstelling tot de nieuwe vriend, niet met de zanger meeverhuisd naar Dubai.

Gordon heeft Toto achtergelaten bij protegé Kim Malou melden de online kanalen RoddelPraat en Reality FBI. De zanger kocht toto afgelopen januari en critici meenden dat hij het diertje alleen had gekocht voor de aandacht. Albert Verlinde vroeg zich op tv af of Grdon überhaupt wel van het hondje hield en collega Gerard Joling vreesde dat het hondje op termijn bij het grofvuil gezet zou worden.


RoddelPraat, de showrubriek van Dennis Schouten en Jan Roos, meldde eind juli al dat Gordon zijn hondje zou hebben weggedaan. Zangeres Kim Malou, die samenwerkt met Gordon, postte toen namelijk een foto van Toto met daarbij de tekst: “Warm welkom.” Niet te geloven meende RoddelPraat. “Toto is tot de laatste vezel uitgewoond om aandacht te krijgen voor zijn baasje en nu mag hij zijn laatste dagen slijten bij deze Kim Malou.”

‘Juice channel’ Reality FBI meldt vandaag dat Toto niet is meeverhuisd naar Dubai. Reality FBI: “Toto-update! Toto is in goede handen achtergelaten, nu Gordon naar Dubai is geëmigreerd. Kim Malou, die bekend is van een talentenshow waarin Gordon jurylid was, heeft het hondje overgenomen! Voor de Toto-fans: die hoeven geen updates meer te verwachten. Toto wordt nu heerlijk als een familiehondje zonder camera’s opgevoed.”
Het hondje een eigen kanaal heeft met 80.000 volgers.


Vlak na het nieuws over Toto van Reality FBI verscheen er een nieuwe foto van Toto in de stories van Toto’s Instagram. Reality FBI daarover: “Foto op de story is doorgezonden via het baasje waar hij nu zit. Gordon neemt ons niet in de maling.”

De nieuwe vriendje van Gordon is overigens wél meeverhuisd naar Dubai.

UPDATE – volgens gordon ishet hele verhaal niet waar en verhuist Toto wel mee: “Mijn hond gaat gewoon mee naar Dubai op 17 oktober, ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens. Ga wat nuttigs doen voor de maatschappij en besteed je tijd aan iets wat mensen beter maakt ipv verziekt!”