Ziekte zit al in een groot deel van haar darmen: Gaat NADEGE’s grootste wens nog in vervulling?

0

Langer wachten met bestralen kon niet meer nu de darmkanker al in een groot deel van de darmen van Nadège, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, zit. Twee maanden moet ze bestraald worden voor de artsen kunnen beslissen of opereren nog zin heeft. Pas dan zal ook blijken of de grote wens die ze nog heeft in vervulling kan gaan.

Het gaat niet goed met Nadège, de vroegere huishoudster van de Meilandjes op hun Franse kasteel, Ze kreeg recent te horen dat zij darmkanker heeft en inmiddels is de situatie zo ernstig dat de bestralingen die voor eind april gepland stonden nu al begonnen zijn. De ziekte zit al in een groot deel van haar darmen.


Woensdag werd daarom begonnen met de dagelijkse bestraling. Nadège: “Dat zal twee maanden duren. Dat was een enorme shock om te horen. Zo hopen ze dat de pijn weg gaat en het rustiger wordt in mijn dikke darm. En dan gaan ze bekijken wanneer de operatie kan plaatsvinden.”

Aan weekblad Privé vertelt als het maar even kan naar Nederland te willen afreizen om daar weer met de Meilandjes te zijn. “Ik zou dolgraag met mijn hond Eliot naar Nederland willen komen en dan gaan wandelen over het strand van Noordwijk, waar de familie Meiland woont. Ik zou ze zo graag nog een keer terug willen zien. Door corona kon ik van de ene dag op de andere niet meer werken op het chateau. Nu ik vaak thuis ben, denk ik na over mijn leven. Dat is niet altijd makkelijk geweest. Bij de familie voelde ik mij thuis, alsof ik bij ze hoorde.”


Het is dan ook een turbulente periode voor Nadège. “Mijn leven staat op z’n kop. Dit is het ergste scenario dat je kunt bedenken. Hopelijk kan ik over een poosje zeggen dat het weer goed met mij gaat.”

Erica Meiland hoorde gisteren van Shownieuws dat het slechts gaat met Nadège. “Ze is gestart met de bestraling? Oh, oke… Dan ga ik haar morgen meteen even een berichtje sturen. Wat erg.” Erica vertelt ook ze dat ze Nadège nog niet gesproken heeft sinds het nieuws naar buiten kwam, maar dat ze wel contact hebben doormiddel van berichtjes. ‘Ik heb wel met haar geappt. Dat we aan haar denken en hoe het met haar gaat, enzo. Daar was ze heel blij mee.’

Hoewel de familie Meiland en hun voormalig huishoudster met ruzie uit elkaar gingen, hopen ze beiden binnenkort op een verzoening. ‘Wij gaan nog afscheid nemen van het chateau voor de overdracht. Dat zal waarschijnlijk in mei zijn’, laat Erica weten. ‘Dan komt ze naar ons toe, ik nodig haar uit. Maar als dat niet gaat, dan gaan we naar haar huis toe’, aldus de realityster.