ZIE DE VIDEO – Barbie levensgevaarlijk gewond bij auto-ongeluk!

0

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is betrokken geraakt bij een ernstig auto-ongeluk in Den Haag. Samantha is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis en zou vechten voor haar leven.


De chauffeur van de auto is de macht over het stuur verloren en onder andere tegen het hekwerk van een viaduct gebotst. Meteen werden brandweer, meerdere ambulances, politie en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De politie heeft aan Shownieuws bevestigd dat het ongeluk heeft plaatsgevonden en de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht zijn.

Haar toestand is op dit moment zorgwekkend. Dat bevestigt haar oud-manager Jake Hampel aan Shownieuws.
“Deze ochtend volgt er een medische update”, aldus Jake op maandag. “De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dit al het geval is, wat de blijvende schade zal zijn.” Jake bevestigt dat Samantha niet de bestuurder was van de auto, maar als bijrijder in het voertuig zat.


Samantha de Jong brak in 2010 door als Barbie in de realityserie Oh Oh Cherso. Hierna volgde verschillende eigen realityseries samen met haar toenmalige man Michael. Samen kregen zij twee kinderen: dochtertje Angelina en zoontje Milano.