Zie de foto’s! HEIDI KLUM (50) poseert opnieuw in lingerie met 19-jarige dochter Leni

0

Duits topmodel Heidi Klum (50) poseert opnieuw in lingerie met haar 19-jarige dochter Leni. En opnieuw zorgt de fotoshoot van moeder en dochter voor Intimissimi voor felle reacties van mensen  die de beelden niet vinden kunnen.

Hei Klum deelde een video en enkele foto’s op Instagram van haar en haar dochter voor een campagne voor het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi. Beiden zijn te zien in kanten lingerie en zijden pyjamabroek.


De beelden kunnen rekenen op veel kritiek. “Een fotoshoot doen met je moeder in lingerie is nog steeds raar”, “Dit is echt griezelig” en “Ik zou me schamen om op deze manier te pronken met mijn dochter”, zijn  slechts enkele van de vele reacties op ‘X’.

vorig jaar en ook eerder dit jaar poseerden moeder Heidi en dochter Leni ook al eens in lingerie voor hetzelfde merk. Ook toen waren er negatieve reacties, maar die deerden moeder en dochter niet. “Ik ben blij met de campagnes en ik heb een geweldige dag gehad met mijn moeder. Ik denk dat de foto’s geweldig zijn en we hadden het leuk samen”, verdedigde dochter Leni de shoot. “Ik heb eerlijk gezegd niet naar de reacties gekeken. Als ik er niet naar kijk, hoef ik er ook geen aandacht aan te besteden.”


Alle beelden zien? Klik!