Zelfs haar man wist niet dat NATACHA HARLEQUIN het hert was in Masked Singer

0

(Beeld CP/RTL)

Niemand minder dan strafrechtadvocaat en Shownieuws-deskundige Natacha Harlequin zat in het pak van Het Hert. Een geheim dat zij maanden voor zichzelf hield. Zelfs haar man wist niet dat Natacha Harlequin het hert was in Masked Singer.


Natacha zelf vertelde zaterdagavond in Shownieuws dat ze helemaal niemand had verteld over haar The Masked Singer-avontuur. “Ik heb gezegd: ‘Ik ga iets geheims doen… stel geen vragen!’” De boete voor het uitlekken van info over The Masked Singer is bijzonder hoog, dus blijkbaar wilde het Hert geen enkel risico nemen!”

Volgens Natacha ben je maanden kwijt met deelname aan het programma. “Echt heel erg vaak, en het duurde maanden lang.” Natacha heeft de uitzending niet eens samen met haar man en kind gekeken. Haar echtgenoot dacht wel tijdens de uitzending zijn vrouw te herkennen.


Natacha liet in Shownieuws beelden zien van een repetitie in het bos. Tussen de bomen zong ze Rhythm of the Night van DeBarge, terwijl ze ook nog danspassen aan het oefenen was. “Als mensen me zien, dan denken ze dat ik helemaal gek ben! Het is net een soort Evil Dead-bos, maar ik doe maar alsof het een podium is.”

Shownieuws-presentatoren lijken geliefd bij The Masked Singer. Patty Brard deed al een keer mee, en vorige week verbaasde fotograaf William Rutten iedereen met zijn stemgeluid.