Zeldzame bloedziekte dochtertje Lizzy (13): WENDY VAN DIJK legt tijdelijk werk neer

0

Wendy van Dijk heeft al haar werkzaamheden per direct stilgelegd. De SBS 6-presentatrice kreeg vlak voor de kerstdagen het verdrietige nieuws dat haar dochtertje Lizzy (13) een zeldzame bloedziekte heeft. De 13-jarige dochter van Wendy en Erland Galjaard is op dit moment onder behandeling in het LUMC in Leiden.

Aan Shownieuws laat Wendy van Dijk weten: “Lizzy is op dit moment kwetsbaar omdat zij een zeldzame ziekte in haar bloed heeft. Haar lichaam maakt op dit moment zélf geen nieuwe bloedcellen meer aan. Daar zijn we natuurlijk enorm van geschrokken maar we stellen ons positief op, Lizzy voorop, en zijn op dit moment samen met de artsen op zoek naar een passende oplossing. Ons gezin leeft als het ware weer even in Corona-tijd. We mogen niet teveel mensen zien.”


Wendy gaat verder: “In overleg met het zenderteam en John, die mij alle ruimte geven, heb ik daarom onder andere de opnames van Wie Van De Drie die gepland stonden moeten uitstellen. Naast het feit dat mijn hoofd er nu natuurlijk niet naar staat kom ik op opnamedagen met zoveel mensen in aanraking, dat kan nu simpelweg even niet.”

De 13-jarige dochter van Wendy en Erland Galjaard is op dit moment onder behandeling in het LUMC in Leiden. Wanneer Wendy weer aan het werk kan durft zij op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen. “Alle ogen zijn nu even gericht op het herstel van onze lieve schat. Dat is nu het allerbelangrijkste. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt.”