ZE BLEVEN ALTIJD GOEDE VRIENDEN…Virginia wist Peter Jan Rens voorgoed uit haar leven

0

Bij het uit elkaar gaan, zij had de vrouwenliefde ontdekt, beweerden Peter jan Rens en Virginia van Eck dat ze altijd goede vrienden zouden blijven. Die belofte duurde maar even, net geen twee maanden, nu Virginia haar ex Peter Jan Rens voorgoed uit haar leven gewist!

Toen de liefde nog hoogtij vierde liet Virginia PJR op haar vinger laten tatoeëren. Die dierbare tattoo is nu door haar verwijderd en daar is heel blij mee. “Ik heb mijn tattoo zojuist weg laten laseren. Wat een heerlijk gevoel. #pijnisfijn #verledennietmeenaarhetheden”, schrijft ze bij een post met een foto waarop haar vinger in het verband is te zien.


Eind mei werd bekend geworden dat Virginia Peter Jan Rens aan de kant had gezet en voor de vrouwenliefde koos. Haar nieuwe liefde heette Mandy, een dame die ze had leren kennen bij de groepsessies voorafgaand aan hun gastric bypass-operaties. “Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken”, aldus Virginia tegen weekblad Privé.

Virginia en Peter Jan hebben ruim zeven jaar een relatie met elkaar gehad en hebben samen twee kinderen.