Zangduo SUZAN & FREEK gaan trouwen, maar FREEK met MAAN in de bezemkast was geen uitzondering!

0

(Beeld: Instagram)

Het zangduo Suzan & Freek staat niet alleen met elkaar op het podium ze hebben ook een liefdesrelatie. Nog maar vorige week vroeg Freek zijn Suzan zelfs ten huwelijk. Maar nu gaat het verhaal dat Freekk met regelmaat met andere vrouwen aanpapt. “Met Maan in de bezemkast was geen uitzondering!” Pikant is dat met toestemming van Suzan zou gebeuren.


Volgens het juicekanaal Juice Channel is Freek niet zo braaf als hij lijkt. Juice Channel kwam recent met het verhaal dat Freek bij de Vrienden van Amstel Live met een andere vrouw dan Suzan plezier zou hebben gehad. “Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy,” schrref Juice Channel. “Ook Maan de Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad.”

Maan en Freek zouden de liefde hebben bedreven in een bezemkast. Juice Channel gisteren: “Iedereen was in shock, maar zo ‘shocking’ was het dus blijkbaar niet.” Volgens Juice Channel hebben Suzan en Freek een open relatie. “Ze mogen dus af en toe een avontuurtje met een ander beleven. Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet. (…) Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen.”