Zaak loopt al maanden: JAIMIE VAES sleept ex LIL KLEINE voor de rechter

0

Jaimie Vaes sleept ex Lil’ Kleine voor de rechter in een zaak die draait om wel of niet geschonken peperdure horloge. Zo eist de rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, de horloges terug die hij aan zijn zoontje Lío gaf.

Volgens de advocaat van Jaimie Vaes loopt de zaak al maanden. Partijen hebben al schriftelijk gereageerd op elkaar. Wanneer de zaak op een zitting komt is nog niet bekend.


In een fragment uit de tv-serie van Vaes op Discovery+ gaat het over beslaglegging op enkele geschonken horloges en zegt de ex van de rapper. “Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest. Ik zweer het je, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest. Je weet als hij wat gaf, dan moest dat vanuit elke hoek gefilmd worden want Jorik was zo goed voor zijn vrouw. En nu wordt in een e-mail zwart op wit gezegd dat dat gewoon niet waar is.”

De advocaat van Lil Kleine liet eerder al weten aan niet te willen reageren op dit conflict. “We hebben er voor gekozen om even radiostilte te houden in deze zaak.”