YVONNE COLDEWEIJER vertelt waarom zij BN’ers aanpakt: ‘Mijn ex had nog 7 vrouwen naast mij’

0

(Beeld: Instagram)

Yvonne Coldeweijer (35) groeide dit jaar uit tot dé roddelkoningin van Nederland. De ‘juice’ over de relatieperikelen van André Hazes tot de dieetpillen van Samantha Steenwijk Yvonne publiceert er alles over. En dat komt door haar overspelige ex, een Australische rugbyer, die tijdens zijn relatie met haar nog zeven vrouwen had.


Dat Yvonne begon met het verspreiden van roddels heeft te maken met haar ex uit Australië, vertelt ze in Beau Monde. Haar ex had het niet alleen een relatie met Yvonne, maar ondertussen ook met maar liefst zeven andere vrouwen. “Het heeft mij wel zodanig getriggerd dat ik een poosje niet meer wist wat wel en niet waar is”, vertelt ze. “Je deelt een heel leven met een persoon van wie je zielsveel houdt en als je dan hoort dat hij een dubbelleven leidt, raak je in shock.”

Het is daarom dus dat ze Bekende Nederlanders met dit soort gedrag wil exposen. Ze vindt dat ze er niet zomaar mee mogen weg komen. “Je komt erachter dat je hele leven anders is dan je dacht en dat doet extreem veel pijn.”


De presentatrice beëindigde haar relatie met de Australische rugbyspeler Nathan Daly nadat ze hem betrapte op vreemdgaan. Daly woonde het grootste gedeelte van zijn week bij Coldeweijer in huis, maar bleek tegelijkertijd ook een relatie met een meisje uit Amsterdam te hebben. Later ontdekte Yvonne dat er nog zeker zes andere vrouwen waren. “Twee weken nadat ik achter zijn bedrog was gekomen, nam een meisje uit Australië contact met mij op. Hij bleek ook een relatie met haar te hebben. (…) En er bleek nóg een Australisch meisje te zijn. Dus hij was ook dáár, in zijn eigen land, bezig,” vertelde ze zes jaar geleden al aan Grazia.

De Australiër vierde Kerstmis bij de een en oud en nieuw bij de ander. De presentatrice noemde het destijds “zieke shit”. “Het is gewoon zo jammer allemaal. Hier zit een meisje dat van je hield en trots op je was. Ik heb een visum voor hem geregeld, hij reed in mijn auto en woonde in mijn huis, en het kon me niets schelen dat hij blut was.”

Voor Coldeweijer is het een harde les geweest. “Maar ik ben er sterker uitgekomen en heb geleerd meer op mijn vrouwelijke intuïtie te vertrouwen. Dat is ook iets wat ik wil doorgeven. (…) Ik ben op dit moment helemaal niet bezig met een relatie, maar ik merk dat ik achterdochtig ben, denk snel dat mensen liegen. Maar ik ga alles op alles zetten om mijn vertrouwen terug te winnen en in mijn kracht te blijven staan.”