YVONNE COLDEWEIJER blaast verhaal MARK RUTTE is van de herenliefde nieuw leven in: ‘Dandy huisfeestje’

0

Yvonne Coldeweijer blaast de verhalen dat premier Mark Rutte een relatie met een man zou hebben vandaag nieuw leven in. Op haar juicekanaal schrijft zij: “Als je wacht tot hij een vriendin krijgt, dan kun je wachten tot je een ons weegt. Markie heeft ook niet zo’n saai leven als je denkt. Niks met kinky schuilkelders maar denk eerder in de richting ‘dandy huisfeestjes’.”

Yvonne komt met juice over Rutte. “Markie juice incoming”, schrijft ze. “Twee dingen binnengekregen die ik normaal gesproken zou posten omdat ze aannemelijk zijn, maar weet niet of het aan mij is om te brengen.” Het lijkt een reactie op Eva Jinek die gisteren in een gesprek over de podcast van politiek verslaggever Joost Vullings aan hem vroeg: “Ben je een soort Haagse Yvonne Coldeweijer? Kunnen we dat zo zeggen?”. Na het vanuit het publiek zegt Eva Jinek: “Grapje, mensen! Niet zo boos hier allemaal!”


Joost Vullings geeft overigens wel antwoord en zegt dat het onmogelijk is om een podcast te maken met juice over de minister-president. “Er is geen juice over Mark Rutte. Dat wordt sowieso, of het nou Instagram is of een podcast, de kortste podcast ooit. ‘We kunnen deze week weer melden dat hij geen vriendin heeft. En door!’”

Maar Yvonne Coldeweijer denkt beter te weten. Ze kreeg na Jinek juice over Rutte binnen “Laat ik het zo zeggen als reactie op onderstaande filmpje; het klopt inderdaad dat als je wacht tot hij een vriendin krijgt, dan kun je wachten tot je een ons weegt.” Coldeweijer lijkt daarmee het oude gerucht dat Rutte van de herenliefde is nieuw leven in te blazen. “Markie heeft ook niet zo’n saai leven als je denkt. Niks met kinky schuilkelders maar denk eerder in de richting ‘dandy huisfeestjes’.”