YOUP VAN ‘T HEK (68) vreest dat vrouw DEBBY hem verlaat voor jonger exemplaar

0

Op 28 februari 2024 hoopt Youp van ’t Hek 70 te worden. dan stopt hij als cabaretier, wil hij wel blijven schrijven en daarnaast plezier gaan maken met zijn vrouw, oud-journaallezeres Debbv Petter. Tenminste als ze Youp nog niet ingeruild heeft voor een jonger exemplaar.

Debby en Youp hebben samen drie kinderen. Toen ze een relatie kregen, was Debby al moeder van dochter Sterre. Sámen kregen Youp en Debby, na hun huwelijk in 1984, dochter Anna en zoon Julius. Inmiddels zijn ze de trotse grootouders van Sterre’s twee kinderen.


Youp kijkt ernaar uit dat hij straks meer tijd krijgt voor zijn (klein)kinderen en naar het leven met Debby. Er mogen dan ‘mannen van een zekere leeftijd’ zijn die hun vrouw verlaten voor een jonger exemplaar, Youp hoort daar zeker niet bij. ‘Ik mag al blij zijn als ze mij niet inruilt,’ vertelt hij in Saar Magazine. ‘Debby, die 65 is, jong van geest én heel mooi, zegt wel dat ze voor een jongere gaat als ik er niet meer ben,’ zegt Youp, die met name voor zijn vrouw hoopt dat hij niet dement wordt. ‘Het lijkt me ook voor Debby fijner als ik gewoon op een dag dood neerval in plaats van dat gekloot met rolstoelen en zo.’

Mocht Debby Youp inruilen voor een jonger exemplaar dan neemt ze na 17 jaar alsnog wraak voor zijn affaire met een Bredase tandartsvrouw. Weekblad Privé onthulde in 2005 dat de cabaretier al meer dan een jaar lang zijn vrouw Debby Petter bedroog en een buitenechtelijke relatie had met de Bredase tandartsvrouw Jeannette een moeder van vijf kinderen waarvan de jongste nog maar een baby van achttien maanden was.


Een jaar lang wisten Youp en Jeannette die relatie voor hun partners verborgen te houden, maar toen de relatie aan het licht kwam zette Youps echtgenote Debbie Petter haar man zonder pardon buiten de deur. Van ’t Hek woonde een tijdje nu eenzaam en alleen op een steenworp afstand van zijn voormalige woning op een etage. Eenzaam en alleen omdat ook de tandartsvrouw een einde maakte aan haar relatie met Youp om terug te keren bij haar man, tandarts Michiel. Later vergaf ook Debby Youp zijn scheve schaats.