Yolanthe zal altijd in de liefde blijven geloven, maar niet met Wesley

0

In zijn boek Sneijder mag de oud-voetballer vertellen dat hij zijn huwelijk met Yolanthe Cabau zelf heeft opgeblazen., maar dat hij nog altijd rekent op een hereniging met de liefde van zijn leven, de kans dat dat gebeurt lijkt nihil nu Yolanthe zegt: Ik zal altijd achter hem blijven staan. Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem. Ik zal altijd van Wes houden.’ Maar een hereniging…dat zit er niet in.

‘Soms gaan dingen niet meer of loopt het mis,’ zegt Yolanthe deze week in een vraaggesprek met weekblad Privé. ‘Daar moet je dan een les uit halen, hoe pijnlijk ook, en hopelijk word je daar op een dag sterker van. Het is belangrijk om vooruit te kijken, maar het is zwaar, want ik ben een emotioneel persoon. Soms kan ik de hele wereld aan, maar er zijn ook dagen dat het moeilijk is.’


Haar relatie met Wesley mag dan voorbij zij, het geloof in de liefde heeft zij niet verloren. ‘Nee, ik zal altijd in de liefde blijven geloven. Natuurlijk ben ik verdrietig over hoe de dingen zijn gelopen en had ik het anders voor me gezien. Het is bij ons niet zo dat er één dingetje is gebeurd en dat we toen de handdoek in de ring hebben gegooid. Er zijn dingen die je niet met het publiek deelt. Daar hoop je samen dan nog uit te komen. Maar op een gegeven moment was er te veel verdriet. Er was niet meer genoeg om voor te strijden. Ik vind het lastig om erover te praten. Iedereen maakt pijnlijke dingen mee in het leven. Ik ook. Ik vecht er niet tegen, want dat heeft geen zin en het maakt het verdriet en de pijn niet minder. Het is natuurlijk moeilijk wanneer iedereen een mening of vooroordeel over jouw leven en gebeurtenissen heeft. Vooral ook omdat niemand echt weet wat er allemaal is gebeurd. Ik houd de dingen liever voor mezelf, want ik zou nooit iemand anders pijn willen doen met verhalen of keuzes die zijn gemaakt in het verleden. Ik verwerk het liever zelf dan dat ik iedereen betrek in mijn verdriet.’

‘Ik ben een gelukkig mens, maar ik heb ook mindere dagen of momenten waarin ik verdrietig ben of dingen liever anders had gezien. Ik heb een lange, moeilijke periode achter de rug en ik ben er nog niet helemaal, maar ik doe mijn best. Ik ben jong en gezond en ik heb veel dromen en levenslust.’


Op de vraag: Wat had je anders willen doen? antwoordt Yolanthe: ‘Ik kijk liever niet naar wat er anders had gekund. Het is gelopen zoals het is gelopen en daar verzet ik me niet tegen. Ik kijk wel naar wat ik heb geleerd van de dingen die ik heb meegemaakt. Ik probeer die lessen in het heden toe te passen. Op die manier kan ik er alleen maar wijzer en sterker van worden. Bovendien heb ik altijd vanuit mijn hart gehandeld en geleefd en daar zal ik nooit spijt van hebben.’

Het hele verhaal kunt u lezen in weekblad Privé.

 

Share.