YOLANTHE over gebroken hart na breuk met vreemdgaande WESLEY: ‘Doet gewoon f*cking zeer’

0

In 2019 kondigden Yolanthe en Wesley Sneijder (36) hun scheiding aan, waarna het leven van de brunette volledig op z’n kop kwam te staan. De twee gingen uit elkaar, mede vanwege Wesley’s ontrouw en dat deed pijn, zegt ze drie jaar na de breuk. ‘Een gebroken hart doet gewoon fucking zeer’.

Yolanthe Cabau boekt internationaal succes met haar rol in Fuck de Liefde 2, die nu te zien is op Netflix. Ze weet als geen ander dat de liefde heel veel pijn kan doen. In haar column voor Grazia schrijft ze dat ze de hoop op de liefde niet heeft opgeven doet, want ze is naar eigen zeggen een eeuwige romanticus. “Ik heb wel vaak gedacht: fúck, wat kan liefde pijn doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of hoe lang je een relatie hebt gehad, het gaat om de intensiteit van de liefde die je hebt gevoeld. Een gebroken hart doet gewoon fucking zeer”, doelend op (onder andere) de relatiebreuk met echtgenoot Wesley Sneijder.


Een medicijn tegen een gebroken hart heeft Yolanthe niet. “In de tijden van mijn gebroken hart koos ik er bewust voor het voor de volle honderd procent te voelen en door die gemene pijn heen te gaan. Ik ben er niet voor weg gerend, heb mezelf niet verdoofd met welke middelen dan ook. Dat was zwaar en ik voelde me soms erg eenzaam, maar tegelijkertijd was het een bijzonder avontuur dat ik met mezelf aanging.”

Niet alleen een verbroken liefdesrelatie kan pijn doen, weet de actrice. Zodra ze het levenslicht zag, was de band met haar inmiddels overleden vader ‘heel zwaar’, schrijft ze. Yolanthe schrijft dat ze ook die relatie een plekje in haar hart heeft kunnen geven door er op een andere manier met liefde en compassie op terug te kijken.