Yolanthe over breuk met Wesley: ‘We hadden zelfs vergevorderde plannen hadden om een kindje te adopteren’

0

De breuk tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder heeft er flink ingehakt bij Yolanthe. “Mijn hart is echt gebroken”. Waarom hun huwelijk is stukgelopen wil niet zeggen, maar volgens haar waren ze absoluut niet uit elkaar gegroeid. Ze hadden zelfs vergevorderde plannen hadden om een kindje te adopteren.

“Nu pas besef ik hoe gevaarlijk het eigenlijk is om jezelf volledig aan een ander te geven,” vertelt ze in een interview met Amerika-deskundige Michiel Vos in de nieuwe LINDA. In het interview vertelt Yolanthe dat zij en Wesley vergevorderde plannen hadden om een kindje te adopteren om de droom van een groot gezin te realiseren. “En dat is ontzettend verdrietig”, zegt ze.


Aan Michiel Vos vertelt ze ook dat ze als single de seks niet mist, waar wel de liefde: een arm om haar heen als ze zich rot voelt…

Over het moment dat zij en Wesley in 2019 uit elkaar gingen: ”Het kón gewoon niet meer. Mijn hart is echt gebroken. Nu pas besef ik hoe gevaarlijk het eigenlijk is om jezelf volledig aan een ander te geven.” () “Ik moest in de bladen lezen dat het aan míj lag, of dat het mij alleen maar om geld ging. Nooit eerder heb ik zo’n pijn ervaren. Ik lag onderuit, en toen kreeg ik ook nog ten onrechte trappen na.”


Wesley vertelde eerder in zijn biografie dat de breuk zijn schuld is. “Het ging mis. Door mij (…) Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo”. Hij wil zijn ex dan ook heel graag terug. “Ik geloof daarin. Ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden”, aldus Wesley.