Yolanthe: ‘Ik ben klaar voor nieuwe liefde in mijn leven’

0

Slechts nieuws voor Wesley Sneijder. Hij mag dan nog altijd hopen terug te keren in de armen van Yolanthe, de vrouw die drie jaar geleden haar huwelijk met Wesley zag stranden is toe aan een nieuwe liefde. En die heet zeker geen Wesley.

Dat vertelt Yolanthe in een interview met Talkies Magazine waarin zij zegt: “Sinds een paar maanden voel ik voor het eerst de behoefte om samen dingen te ondernemen en te delen. Ik begin nu pas behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit. Ik wil dat als het gebeurt, ik er oprecht klaar voor ben.”


De actrice zegt ook dat ze nog een kinderwens heeft, maar weet niet wat de toekomst brengt. “Ik zou nog heel raag kinderen willen. Ik droomde altijd van een groot gezin en dat kan nog steeds. Maar ik weet niet hoe het zal lopen. Ik laat het op me afkomen.” Wat ze wel weet, is dat het met haar ex Wesley niet meer goedkomt. “Ik heb veel liefde voor Wesley, ik hou van hem, maar niet van zijn gedrag… Ik kan er nog om huilen.”

De toekomst van Yolantrhe ligt in de Verenigde Staten. NU pendelt ze nog tussen Los Angeles, Nederland en Ibiza, maar ze haar American Dream verwezenlijken. De nu 5-jarige Xess gaat dan ook in de VS naar school. “Vanaf zijn zesde is Xess leerplichtig en dan wordt het L.A. Als ik voor mijn acteerwerk even in Nederland moet zijn dan krijgt hij homeschooling.”