Pagina titel ...
zaterdag, februari 22
Yolanthe (34) is verliefd op Brabantse miljardair (53), maar die zoekt na liefdesvakantie alweer gewoon verder naar de ware…..

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Yolanthe Cabau (34), nog altijd niet gescheiden van Wesley Schneider, is tot over haar oren verliefd op de 19-jaar oudere miljardair Robert van der Wallen met wie ze, in gezelschap van zus Rebecca (36) en haar miljardair Marcel Boekhoorn (60), al op vakantie zou zijn geweest in de VS. Alleen is vraag of miljardair Robert net zo verliefd op haar is als Yolanthe op hem zou zijn. Miljardair Van der Wallen liet recent door een duur bemiddelingsbureau een advertentie plaatsen waarin hij op zoek is naar een vrouw die ‘open en eerlijk is’ en ‘niet een vrouw die steeds alle aandacht vraagt voor zichzelf’

(Lees verder na de advertentie)

 

Story’s hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet het zeker: Yolanthe Cabau (34) is verliefd op miljardair Robert van der Wallen (53). Volgens de baas van het weekblad wordt dat nieuws bevestigd door bekenden van de actrice en is het pijnlijk dat Yolanthe’s ex Wesley Sneijder niet op de hoogte is van de amoureuze ontwikkelingen…

Robert van der Wallen

De Brabantse Robert, een twee keer gescheiden man met twee kinderen, zou aan Yolanthe gekoppeld zijn door haar zus Rebecca en vriend Marcel Boekhoorn, toevallig -net als Robert van der Wallen- ook miljardair. De twee miljardairs zouden met de zusjes Cabau al een een gezamenlijke vakantie in Amerika achter de rug hebben. Ook daar zou Yolanthe’s ex Wesley niets van hebben geweten.

Van der Wallen mocht zich miljardair noemen na afronding van de verkoop van zijn bedrijf BrandLoyalty, dat spaaracties bedenkt voor grote bedrijven wereldwijd. Het hoofdkantoor van BrandLoyalty staat in Den Bosch, waar miljardair Robert vorig jaar een penthouse kocht voor 1,9 miljoen euro met uitzicht op de Sint-Jan.

Yolanthes miljardair is ook de eigenaar en golfbaan in het Brabantse Cromvoirt en een wijngaard in Amerika. De Brabander heeft ook zitting in de Raad van Commissarissen van voetbalclub PSV. Met zijn meer dan een miljard zal Van der Wallen waarschijnlijk de vrouwen voor het uitkiezen hebben.

Op de redactie van zakenblad Quote, gespecialiseerd in nieuws over de rijken van Nederland, was het nieuws van Story over de nieuwe liefde van Yolanthe reden de wenkbrauwen op de burelen van het blad ‘tot grote hoogte op te trekken’.

Het blad concludeert dat Yolanthe, als de relatie met Van der Wallen zich zou bestendigen, ze wel weer een stapje hogerop de rijkenladder maakt. Om er aan toe te voegen dat de hoofdredacteur een aantal jaar geleden al schreef: ‘Schaarste en marktwaarde op de huwelijksmarkt; de Nederlandse vrouw begrijpt er geen bal van. Dan kun je wel schamperen over Yolanthe, maar die maakte wél een harde keuze. Een stel neptieten, een rolletje in een soap en op haar 25e de jackpot binnenhalen door een topvoetballer te trouwen; zie hier het perfect uitgevoerde businessplan van de Yolanthe BV. Maar nee, dat vinden de Nederlandse hoogopgeleide dames te ordinair.’

Het liefdesnieuws over Yo & Ro, zoals Quote het nieuwe liefdepaar al heeft gedoopt, kreeg gisteren nog een opvallend vervolg op de twitter van Quote’s adjunct-hoofdredacteur Paul van Riessen. Volgens de adjunct wordt in het babbelgrage rijkencircuit gefluisterd dat Robert van der Wallen dan misschien iets moois beleeft met Yolanthe hij al weer verder kijkt. Zou zou hij afgelopen zaterdag deze oproep hebben laten plaatsen. Volgens Quote is de hamvraag dan ook: is Yolanthe een vrouw in hoofdletters?, die Van der Wallen blijkens zijn advertentie zou zoeken of shopt de bescheiden miljardair liever nog even door?

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK