WRAAK! Connie Witteman: ‘Bart Ettekoven gaf zaad aan schoonma en nu hebben ze samen zoon Julian’

0

Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven zal het weten dat hij gedurfd heeft om in zijn blad een verhaal af te drukken waarin wordt beweerd dat Connie Witteman ruzie heeft met haar zoon Marvin. De ex mevrouw Breukhoven slaat keihard terug met de bewering dat Ettekoven sperma heeft gedoneerd aan zijn ex-schoonmoeder en ze nu samen zoon Julian hebben. “Surrogaat Bat-Daddy Etterkoven 🤮,“ schrijft Connie in een app-bericht.

In dat app-bericht zegt Connie: “Bart wilde een kind maar geen verantwoordelijkheden. De moeder van Martijn (Bart zijn ex) wilde nog een kind maar geen nieuwe partner. Dus Bart heeft zijn zaad gedoneerd aan de moeder van Martijn. De moeder van Martijn zorgde voor het kind en nam alle beslissingen en Bart nam hem in weekenden mee om leuke dingen te doen etc. Bart heeft nu een partner en een labrador. Zijn zoon heet Julian.”


Connie beweert na het verhaal in Weekend over de ruzie met zoon Marvin overspoeld te worden met info over de hoofdredacteur die ook showbizzdeskundige bij SBS Shownieuws is. “Berichten over Bat Ettekoven zijn leven en familie stromen binnen. Ook berichten van een paar oude collega’s van jou. Ze noemden jou toen al ‘de leugenaar’, dat ettertje“, fulmineert Connie.

Volgens Connie is het verhaal dat zij en Marvin niet meer door een deur kunnen groteske onzin. Ten bewijze laat ze op Instagram zien hoe ze met Marvin zijn 32ste verjaardag viert. “De zoon waar je geen contact meer mee hebt“, laat een van haar volgers weten. Waarop Connie reageert met: “Pinokkio, Bart Etterkoven!”


De ruzie tussen Connie en Bart begon vorige week toen de Weekend-hoofdredacteur op tv zei het nogal ridicuul te vinden dat Connie huilend in Shownieuws te zien was omdat ze een ochtendje niet kon instagrammen. Volgens Connie hadden hackers toegeslagen en was daardoor haar instagram een paar uur uit de lucht. Ettekoven zei: “Ik zit hier echt met open mond naar te kijken. Dit is toch niet serieus, jongens? We hebben het gewoon over Instagram en dat account was er even af. Ze doet werkelijk alsof er een Derde Wereldoorlog uitgebroken is.”

Om er aan toe te voegen. “Het is hartstikke leuk, maar ga wat doen met je leven, zou je bijna zeggen. Als dat het enige is waar je je hele leven aan ophangt, contact hebben met mensen die je niet echt kent… Ik zou dan eens gaan investeren in de band met mijn eigen kinderen dan, zou ik zeggen in haar geval.”

Dat vond Connie dus allemaal niet echt leuk.