Pagina titel ...
woensdag, april 8
Best betaalde dj ter wereld, Calvin Harris, koopt voor $ 15.000.000 liefdesnestje in Beverly Hilss

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Best betaalde dj ter wereld, Calvin Harris, koopt voor $ 15.000.000 liefdesnestje in Beverly Hilss!


Wordt deze, 15 miljoen dollar kostende villa in Beverly Hills het liefdesnestje van Calvin Harris, volgens zakenmagazine Forbes de best betaalde dj ter wereld, en zijn nieuwe vriendin, het Amerikaanse model Aarika Wolf?

Hij is inmiddels een van de grootste hitmachines op dancegebied, de Schotse dj Calvin Harris (30). En de dj is ook de meest gestreamde Britse artiest op Spotify, met meer dan een miljard streams op zijn naam. Het geld komt dan ook met bakken binnen bij Harris.

Een deel van dat geld, 15 miljoen dollar, heeft hij nu besteed om een gigantische villa in Beverly Hills te kopen. Geruchten willen dat hij in dit huis gaat samenwonen met Aarika Wolf, het topmodel dat hij twee maanden na zijn breuk met Rita Ora, afgelopen juni, begon te daten.

Ruimte is er in ieder geval genoeg met een vloeroppervlak van 659 vierkante meter. De villa telt tien slaapkamers en elf badkamers. En dan is er ook nog een gastenverblijf op het terrein met vier kamers en zes badkamers.
De villa doet denken aan de koloniale huizen van vroeger, modern maar karakteristiek. De gevels zijn bedekt met blanke houten panelen, het dak is plat en de grote Victoriaanse ramen zorgen ervoor dat de kamers baden in natuurlijk licht.

De lichte woonkamer heeft een verzonken plafond in retro stijl en imposante witte zuilen. De marmeren trap in waaier vorm, met grijze en witte tinten, contrasteert mooi met de zwarte vloer.

De keuken is in klassieke stijl en bijna helemaal wit. Ook hier een overvloed aan marmer, dat werd gebruikt voor vloer, kookeiland en het aanrechtblad. De eettafel staat voor het grote raam en biedt een panoramisch uitzicht op het Coldwater Canyon Park.

Buiten zijn er twee zwembaden en twee wellness-ruimtes, verschillende terrassen met ’s avonds een fantastisch uitzicht op de duizenden lichtjes van Beverly Hills.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0