Woeste ex-verloofde GORDON: ‘Laat je nooit meer dichtbij me komen’

0

(Beeld: Instagram)

Waar Gordon (54) nu het uit is met zijn grote liefde en ex-verloofde Gavin Rozario (31) schrijft dat hij ‘alleen maar tranen’ kan laten om de breuk, deelt zijn ex Gavin  een video met teksten als: ‘Ik laat je nooit meer dichtbij me komen. Ook al beteken jij het meest voor mij. Want elke keer als ik me open stel, doet het pijn.’


Op Instagram deelt Gavin een TikTok video van Sam Smith. Hierin roept Sam het publiek op om het nummer ‘Way Too Good At Goodbyes’ te zingen voor je ex. Dan klinken er teksten als: ‘Ik laat je nooit meer dichtbij me komen. Ook al beteken jij het meest voor mij. Want elke keer als ik me open stel, doet het pijn.’

Ook valt er te horen ‘en elke keer dat je wegloopt, hoe minder ik van je hou, baby. We hebben geen schijn van kans, het is triest, maar het is waar’ komen voorbij. Sam zingt vervolgens dat hij ‘veel te goed’ is in afscheid nemen. ‘Geen schijn van kans dat je me zult zien huilen’, sluit hij af. Het lijkt erop dat Gavin deze woorden richt aan ex Gordon.


Geruchten over de breuk tussen Gordon en de 24 jaar jongere Gavin doen sinds dinsdag de ronde. De Telegraaf meldde die dag dat Gordon eerder zou zijn teruggevlogen van een tripje naar Australië, het thuisland van Gavin. In de nacht van dinsdag op woensdag verwijderden beide mannen alle foto’s van elkaar op hun social media. Ook volgen zij elkaar niet meer op Instagram.