BENJAMIN uit Winter vol liefde: ‘Ik weet nog dat Joshua uit bed stapte en zei: Normaal val ik op knappe mannen’

0

(Beeld: CP)

Joshua was één van de smaakmakers van Winter Vol Liefde. Hij reisde af naar het koude Zwitserland in de hoop liefde te vinden bij Benjamin, maar die hapte uiteindelijk niet toe. “Ik weet nog dat hij één avond bij mij kwam slapen, ’s ochtends uit bed stapte, zichzelf in de spiegel bekeek en zei: ‘Normaal val ik op knappe mannen.’


Benjamin is in gesprek met LINDA. openhartig over zijn liefdesavontuur. “Het moment dat Joshua wegging en ik ging paragliden met Michiel, was echt het allerleukste. Niet dat het klikte met Michiel, maar ik wilde dat al zó lang doen! In de lucht heb ik ecSite bekijkenht geschreeuwd, ik voelde zoveel vrijheid. Ook wel omdat ik was verlost van Joshua, haha”, vertelt Benjamin.

“Tijdens het programma was er natuurlijk wel iets tussen ons, maar nu niet meer. Hij was toch niks voor mij. De dingen die Joshua deed en zei… Ik weet nog dat hij één avond bij mij kwam slapen, ’s ochtends uit bed stapte, zichzelf in de spiegel bekeek en zei: ‘Normaal val ik op knappe mannen.’ Niet heel aardig. Toen dacht ik: waarom ben je hier dan?”


Benjamin denkt dat Joshua meedeed om bekend te worden en per ongeluk verliefd werd op Benjamin. “Na het programma kreeg ik nog allerlei berichten van hem, want ja, met een relatie eindigen maakt je toch relevanter. Dat zie je wel aan Debbie en Paul uit B&B Vol Liefde. Ik had echt geen zin meer in hem. Met de andere mannen heb ik overigens ook geen contact meer, maar ik gun ze allemaal een lief iemand.”