Schuld aan opa afbetalen: Winnares Jill (22) verlaat Big Brother-huis verliefd en met 70.000 euro

0

Na een spannende finale heeft Nederlandse Jill Goede (22) de Nederlands/Vlaamse-editie van‘Big Brother’ gewonnen. Ze verlaat het huis niet alleen met 70.405,50 euro, maar ook verliefd op Thomas, met wie ze eerder deze week kuste in het ‘Big Brother’-huis. met de winst gaat ze haar schuld aan haar opa afbetalen.

De studente, de jongste bewoner van het Big Brother huis, won nipt van Vlaming Nick Kraft (31). Vlaams Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder op de avond het huis verlaten en werd derde. Jill kon haar winst bijna niet geloven. “Ik wil een deel van het geld dat ik krijg aan het Prinses Maxima Centrum geven, een kinderziekenhuis dat gespecialiseerd is in zorg voor kindjes die ongeneeslijk ziek zijn”, vertelde ze na afloop van de finale.


en ook haar opa zal blij zijn met de winst van zijn kleindochter. “Een ander deel van het geld wil ik gebruiken om aan mijn opa mijn studieschuld af te betalen. Daarnaast denk ik dat ik – voor mijn persoonlijke ontwikkeling – trots mag zijn op de weg die ik heb afgelegd. Hierdoor kan ik zeggen dat ik ook kan winnen, dat ik ook dingen kan.”

En dan is er ook nog Jill haar ontluikende romance met haar Belgische medebewoner Thomas (23). “We gaan dit moeten uitzoeken nu ik uit het huis ben. Dit is gewoon even afwachten. Voor mij en voor iedereen. Er is een nieuwe omgeving dan. Dat gaat wennen zijn, maar het gaat niets veranderen. Absoluut niet!”


Share.