BINNENKIJKEN – WESLEY SNEIJDER geeft 45% korting en vindt eindelijk koper voor Ibiza-villa

0
Het heeft even geduurd, maar de villa op Ibiza van Wesley Sneijder is verkocht, maar wel met een korting van 45 procent, want Wesley kreeg nog geen 1.7 miljoen euro terwijl de vraagprijs 2.8 miljoen euro was.

De vrijgezellenvilla, met alles erop en eraan, die Wesley Sneijder in 2019 liet bouwen lijkt een impulsaankoop te zijn geweest om dicht bij Yolanthe en zoontje Xess Xava te kunnen zijn als die op Ibiza verbleven in de villa die Yolanthe van haar vader erfde. Die villa lieten Wesley en Yolanthe voor een fortuin opknappen toen ze nog samen waren, maar toen het huwelijk gestrand viel die villa aan Yolanthe toe.


Na de breuk leek de officiële scheiding slechts een kwestie van tijd, maar voor de wet zijn Wesley en Yolanthe ook nu nog altijd voor de wet een paar. Vorig jaar besloot Wesley, de niet afgebouwde villa in verkoop te zetten. Hij vroeg 2.8 miljoen, maar nog geen jaar later bleek dat geen realistische prijs. Nu vraagt hij nog ‘maar’1.7 miljoen, maar de koper die zich recent meldde volgens weekblad Weekend betaalde zelfs nog minder.

De vrijstaande villa met twee, nog niet gereed zijnde zwembaden, is gelegen in een zeer gewilde omgeving in de wijk Ses Torres Talamanca, op ongeveer 500 meter van de zee. De villa kent drie niveaus, waarvan twee bovengronds, heeft een grote en goed onderhouden tuin met een zwembad van 9 × 15 meter. Op de eerste verdieping zijn er twee grote veranda’s, terwijl er binnen een grote hal is met een salon en eetkamer, die worden verbonden door een keuken. Op die eerste verdieping ook drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met een garderobekamer en douche en één met een bubbelbad.


Op de benedenverdieping ligt de grote woonkamer, een salon en een kamer die kan worden gebruikt als studeer of een eenpersoonsslaapkamer en ook nog eens  op die verdieping een tweepersoonskamer met badkamer voor inwonend personeel.

De villa is beveiligd met een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Er is airconditioning in alle kamers. Het woonoppervlak meet 355 m2. De villa staat op een perceel van 470 m2. DE koper kan overigens niet direct in de villa trekken, want de (af)bouw heeft dus vertraging opgelopen. En het heeft niet de schijn dat Wesley nog een euro in zijn villa zal steken.

Beeld: ChonranPictures/EasyIbiza