Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Wesley Sneijder verlaagt prijs Ibiza-vrijgezellenvilla met 1.1 miljoen!

0


De vrijgezellenvilla, met alles erop en eraan, die Wesley Sneijder vorig jaar liet bouwen lijkt een impulsaankoop te zijn geweest om dicht bij Yolanthe en zoontje Xess Xava te kunnen zijn als die op Ibiza verbleven in de villa die Yolanthe van haar vader erfde. Die villa lieten Wesley en Yolanthe voor een fortuin opknappen toen ze nog samen waren, maar nu het huwelijk gestrand is zou die villa bij de scheiding aan Yolanthe toevallen.

Dat het herhaaldelijk liefdesbedrog van Wesley Sneijder uiteindelijk voor Yolanthe de aanleiding was om uit hun huwelijk te stappen is geen geheim meer sinds Wesley er in zijn biografie uitgebreid over verhaalde en het boetekleed aantrok.


(lees verder onder ingezonden mededeling)

Na de breuk leek de officiële scheiding slechts een kwestie van tijd, maar voor de wet zijn Wesley en Yolanthe ook nu nog een paar. Vorig jaar besloot Wesley, de niet afgebouwde villa in verkoop te zetten. Hij vroeg 2.8 miljoen, maar nog geen later blijft dat niet een realistische prijs. Nu vraagt hij nog ‘maar’1.7 miljoen, maar er een koper heeft zich nog niet gemeld.


(lees verder onder ingezonden mededeling)


De vrijstaande villa met twee, nog niet gereed zijnde zwembaden, is gelegen in een zeer gewilde omgeving in de wijk Ses Torres Talamanca, op ongeveer 500 meter van de zee. De villa kent drie niveaus, waarvan twee bovengronds, heeft een grote en goed onderhouden tuin met een zwembad van 9 × 15 meter. Op de eerste verdieping zijn er twee grote veranda’s, terwijl er binnen een grote hal is met een salon en eetkamer, die worden verbonden door een keuken. Op die eerste verdieping ook drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met een garderobekamer en douche en één met een bubbelbad.

Op de benedenverdieping ligt de grote woonkamer, een salon en een kamer die kan worden gebruikt als studeer of een eenpersoonsslaapkamer en ook nog eens  op die verdieping een tweepersoonskamer met badkamer voor inwonend personeel.

De villa is beveiligd met een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Er is airconditioning in alle kamers. Het woonoppervlak meet 355 m2. De villa staat op een perceel van 470 m2. DE koper kan overigens niet direct in de villa trekken, want de (af)bouw heeft dus vertraging opgelopen. En het heeft niet de schijn dat Wesley nog een euro in zijn villa zal steken.


(lees verder onder ingezonden mededeling)


Beeld: ChonranPictures/EasyIbiza


(lees verder onder ingezonden mededeling)