Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Wesley Sneijder zet zijn net gekochte Ibiza-vrijgezellenvilla weer te koop voor 2.8 miljoen euro

0

Twee zwembaden, een jacuzzi, een prachtig uitzicht vanaf de terrassen over de Middellandse zee en op loopafstand van het strand. De vrijgezellenvilla die Wesley Sneijder vorig jaar liet bouwen op Ibiza heeft werkelijk alles, maar de voormalig voetballer die in echtscheiding ligt met zijn Yolanthe heeft het paradijslijk stulpje nu al weer te koop gezet voor 2.8 miljoen.De vrijgezellenvilla, met alles erop en eraan, die Wesley Sneijder vorig jaar liet bouwen lijkt een impulsaankoop te zijn geweest om dicht bij Yolanthe en zoontje Xess Xava te kunnen zijn als die op Ibiza verbleven in de villa die Yolanthe van haar vader erfde. Die villa lieten Wesley en Yolanthe voor een fortuin opknappen toen ze nog samen waren, maar nu het huwelijk gestrand is zou die villa bij de scheiding aan Yolanthe toevallen.

Dat het herhaaldelijk liefdesbedrog van Wesley Sneijder uiteindelijk voor Yolanthe de aanleiding was om uit hun huwelijk te stappen is geen geheim meer sinds Wesley er in zijn biografie uitgebreid over verhaalde en het boetekleed aantrok.

Lees verder onder advertentie

Na de breuk leek de officiële scheiding slechts een kwestie van tijd, maar voor de wet zijn Wesley en Yolanthe ook nu nog een paar. Er gaan zelfs geruchten dat een verzoening op til is. Misschien is dat ook de de reden dat Wesley de villa waarvoor hij vorig jaar opdracht gaf om die te bouwen nu weer in de verkoop heeft gezet voor 2.8 miljoen euro. Want wat moet je, als Wesley en Yolanthe, inderdaad besluiten toch samen verder gaan, met twee villa’s op Ibiza?

De schitterende luxe vrijstaande villa met twee zwembaden is gelegen in een zeer gewilde omgeving in de wijk Ses Torres Talamanca, op ongeveer 500 meter van de zee. De villa kent drie niveaus, waarvan twee bovengronds, heeft een grote en goed onderhouden tuin met een zwembad van 9 × 15 meter. Op de eerste verdieping zijn er twee grote veranda’s, terwijl er binnen een grote hal is met een salon en eetkamer, die worden verbonden door een keuken. Op die eerste verdieping ook drie tweepersoonsslaapkamers, waarvan twee met een garderobekamer en douche en één met een bubbelbad.

Op de benedenverdieping ligt de grote woonkamer, een salon en een kamer die kan worden gebruikt als studeer of een eenpersoonsslaapkamer en ook nog eens  op die verdieping een tweepersoonskamer met badkamer voor inwonend personeel.


De villa is beveiligd met een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Er is airconditioning in alle kamers. Het woonoppervlak meet 355 m2. De villa staat op een perceel van 470 m2. DE koper kan overigens niet direct in de villa trekken, want door het coronavirus heeft de (af)bouw vertraging opgelopen.

Bestaat de kans dat Wesley terugkeert in de armen van Yolanthe een rentree als voetballer lijkt er niet meer in te zitten. Volgens trainer en analyticus Gert Kruys is dat plan helemaal niet aan de orde. FOX Sports confronteerde Kruys donderdag met de situatie rond Sneijder. ”Ik geloof niet dat Wesley Sneijder terugkeert bij FC Utrecht. In alle eerlijkheid geloof ik daar niet in”, aldus de trainer van DHSC, waar de oud-voetballer zich deze zomer weer even liet zien op het trainingsveld. Ook bij de amateurclub uit Utrecht zal Sneijder niet meer aan de bak gaan.

‘Nee, dat denk ik ook niet. Wesley is met een aantal dingen bezig en wil op zakelijk gebied ook weer iets nieuws gaan doen. Afgelopen dinsdag heeft hij nog meegetraind”, erkent Kruys, die de middenvelder er wel graag bij zou willen hebben. ”Maar het is niet zo dat hij bij DHSC gaat voetballen.”

Beeld: ChonranPictures/EasyIbiza

 

 

 

Steun HollywoodHuizen: Koop via onze partnerlinks bij Bol.com en AmazonShare.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();