Wesley Sneijder wil maar een ding en dat is Yolanthe terug: ’Belangrijkste doel in mijn leven’

0

Wesley Sneijder wil maar een ding en dat is Yolanthe terug: ’Het, is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Of Wesley’s wens in vervulling gaat is zeer de vraag: Yolanthe Cabau liet eerder deze maand nog weten te hopen de rest van haar leven ’maatjes’ te blijven met haar ex Wesley Sneijder.

De voetballer stelde vrijdagavond, in gesprek met Frank Evenblij in Villa Oranje, nog een stapje verder te willen gaan. “Ik heb fouten gemaakt.Daar heb ik nu heel veel spijt van, maar daar koop je weinig voor. (…) Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”


Wesley en Yolanthe waren sinds 2009 samen. Hoewel er bij de aankondiging van hun breuk tien jaar later, in 2019, geen reden voor de breuk door de twee werd gegeven, liet Sneijder later in zijn biografie optekenen dat hij verder is gegaan met andere vrouwen dan hij had moeten doen.

“Het ging mis. Door mij”, valt er in de biografie ‘Sneijder’ te lezen. “Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo”, aldus de oud-speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Internazionale.


Sneijder zei dat hij “na veel leugens en gedraai” eerlijk tegen Yolanthe was geweest en alles had opgebiecht. “Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf.”

Hoewel de twee nog niet officieel gescheiden zijn, besloten Yo en Wes in 2019 een punt achter hun huwelijk te zetten. De brunette verhuisde al snel samen met hun zoontje Xess Xava naar Los Angeles, maar Wesley wil de moed niet opgeven.