Wesley Sneijder in zijn boek: ‘Zoenen in parkeergarage was niet eerste afspraakje met Yolanthe’

0

De op beveiligingscamera’s vastgelegde ‘stiekeme zoen’ van Wesley Sneijder en Yolanthe, die nog een relatie met Jan Smit zou hebben, in een Amsterdamse parkeergarage zorgde in mei 2009 voor veel mediatumult. Maar nu onthult Wesley dat dit zeker niet het eerste afspraakje was dat hij met Yolanthe had…

In zijn biografie Sneijder vertelt Wesley Sneijder dat hij en Yolanthe elkaar voor het eerst hebben ontmoet in het Amsterdamse bos. “Ik was over vanuit Madrid en we kozen voor die plek, juist omdat we elkaar niet goed kenden.” De voetballer had de actrice verleid met sms’jes in het Spaans en deed ook tijdens hun eerste date erg zijn best. Zo had hij twee glazen een fles wijn meegenomen op zijn date, maar van zoenen was geen sprake. “Yolanthe is daarna naar haar huis gegaan, ik naar het mijne.”


Na de volgende date, ze gingen eten bij Wesley’s vrienden, dachten ze in een parkeergarage onbespied te zijn en kusten ze elkaar. Helaas voor Wesley en Yolanthe waren er beveiligingscamera’s die het zoenen vastlegden. Een medewerker van de garage was zo ‘vriendelijk’ de beelden aan Boulevard door te spelen 24 uur nadat het nieuws van de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe bekend was geworden.

In de documentaire Door andere ogen vertelde Yolanthe over de manier waarop Wesley haar al eerder had geprobeerd te versieren. Ze kreeg een belletje van een jonge Wesley die het volgende te melden had: ”Eerst wilde ik bij het Nederlands elftal komen, toen bij de grote jongens horen, vervolgens naar Real Madrid en het is me allemaal gelukt. Maar toen ik 17 was, zag ik een meisje op televisie en met haar wilde ik trouwen. Dus ik bel je eigenlijk even om te zeggen dat jij mijn vrouw wordt”


Toen Yolanthe’s relatie met Jan Smit stuk liep pakte Wesley alsnog zijn kans en trouwde hij Yolanthe.

Vrijdagavond vertelde Wesley bij Beau dat Yolanthe het boek niet vooraf gelezen had. “Nee, ze heeft het nog niet gelezen. Ik heb het haar vanmiddag gegeven en ze gaat het in alle rust lezen. Het is natuurlijk voor haar ook even allemaal ehhh… Zij ziet ook alle koppen voorbijkomen. Ze moet het allemaal even laten bezinken en het op een rustig moment lezen.”

Dit is die zoenvideo: