Weinig koninklijk: Gravin Eloise verkoopt gratis gekregen KLM-tasjes

0

Weinig koninklijk vinden de volgers van gravin Eloise het. Eloise biedt op haar tweede Instagram account waarop ze haar kleding verkoopt nu drie tasjes van modeontwerper Jan Tamineu die ze gratis heeft gekregen aan bood van haar KLM-businessclass vluchten aan. Bieden kan vanaf 5 euro.

Op Clothes from Elo biedt de gravin kledingstukken aan die ze zelf niet meer gebruikt en daar kunnen volgers dan op bieden. In haar laatste bericht verkoopt de gravin haar toilettasjes van Jan Taminiau die KLM gratis verstrekt aan businessclass reizigers.


Eloise schrijft dat bieden mogelijk is vanaf vijf euro. die prijs is exclusief verzendkosten. Onder het bericht van Eloise wordt er inmiddels tot 50 euro geboden voor een tasje. Sommige volgers van de gravin reageren verongelijkt: “Waardeloos, alsof ze niet genoeg geld heeft. Gratis tasjes doorverkopen. Geef ze dan gewoon weg aan een goed doel en geef meteen het goede voorbeeld…” schrijft iemand.

“Beetje smakeloos om spullen die je gratis hebt gekregen voor 40 euro te verkopen,” reageert iemand anders. Weer een ander: “Dus je vliegt superdeluxe en krijgt ook nog cadeautjes. Er is duidelijk een hele WERELD waar ik niets vanaf weet.”


Eloise bedankt de bieders bij voorbaat dat ze haar financieel willen steunen…