Pagina titel ...

Weg uit Engeland… Beatleslegende Ringo Starr zet zijn landgoed, inclusief helikopterplatform en bioscoop, te koop

0


Weg uit Engeland… Beatleslegende Ringo Starr zet zijn landgoed, inclusief helikopterplatform en bioscoop, te koop!


Voormalige Beatles-drummer Ringo Starr heeft zijn riante landgoed aan de rand van het dorp Cranleigh, in het schilderachtige Engelse Surrey, te koop gezet. De prijs is op aanvraag, maar zou rond de 15 miljoen pond (19 miljoen euro) liggen. Krijgen Starr (74) en zijn voormalige Bond-girl vrouw, Barbara Bach (67) , die vraagprijs dan maken zij een megawinst. Zij kochten het landgoed, dat zij Rydinghurst doopten in 1999 voor ongeveer 2 miljoen pond (2.5. miljoen euro).

Het huis heeft acht slaapkamers en zeven badkamers op bijna een halve vierkante kilometer grond. Naast de grote woonkamer met monumentale open haard, zijn er op de begane grond een eetkamer en een bibliotheek. De op maat gemaakte woonkeuken geeft toegang tot de recent toegevoegde serre –met vloerverwarming- die op zijn beurt weer toegang geeft tot een ruim terras. Op de, derde, bovenste verdieping, is onder het punt dak nog een kamer met keuken en een bioscoopje.


In 2001 liet Ringo het, overdekte, zwembad met spa, fitnessruimte, stoombad en douches bouwen. En dat alles onder een ‘glow in the dark’-sterrendak.

Op het terrein ook staat ook een koetshuis plus nog een paar kleinere gebouwen die dienen als gastenverblijf. Er is ook een overdekt manege, een eigen meer en een helikopterplatform.

Starr, geschat vermogen 200 miljoen euro, en Bach hebben het landgoed in de verkoop gezet omdat ze er nog maar zelden vertoeven. Bijna het hele jaar zijn ze in zonnig Californië waar ze een huis hebben in Beverly Hills dat zij in 1991 hebben gekocht voor $ 3.200.000.

Star en Bach hebben ook nog een huis aan de Roaring Fork River in Woody Creek, in de buurt van Aspen, waarvoor ze eind 1991 $ 1.164.000 betaalden. Dat huis staat overigens sinds begin 2014 te koop voor $ 3.850.000.

Helemaal Engeland de rug toekeren doen Starr en Bach niet. Ze hebben nog een appartement in Kings Road in Londen. Ringo treedt nog altijd samen met Steve Lukather, Richard Page, Gregg Rolie, Todd Rundgren, Gregg Bissonette en Warren Ham onder de naam All Starr Band. Volgend jaar februari en maart toeren zij door de Verenigde Staten.


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();