Weer samen met Albert en tweeling: prinses Charlene deelt gezinsfoto’s

0

Na eenzame maanden in Zuid-Afrika is prinses Charlene van Monaco herenigd met man en kinderen. De gezinsfoto’s die Charlene de wereld instuurde zouden ook een eind moeten maken aan de geruchten dat zij en Albert op punt van scheiden staan.

Prinses Charlene herstelt in Zuid-Afrika van een zware operatie en probeert nu de geruchten over een echtscheiding de wereld uit helpen met gelukkige gezinsfoto’s die moeten laten zien dat ze alleen maar dolgelukkig is dat ze na maanden haar man en haar kroost weer bij zich heeft. Omdat Charlene door haar ziekte en de daaropvolgende operatie niet in het vliegtuig kon stappen, zijn prins Albert, prins Jacques en prinses Gabriella naar Zuid-Afrika gekomen.


“Ik ben zo blij dat mijn familie weer bij me is”, schrijft prinses Charlene bij een reeks foto’s. In navolging van haar moeder heeft prinses Gabriella (6) zichzelf een kort en punky kapsel aangemeten. “Gabriella besloot haar eigen haren te knippen. Sorry Bella, ik heb geprobeerd er nog wat van te maken.”

Of de  foto’s de hardnekkige geruchten over een nakende scheiding doen verdwijnen is de vraag, maar  Charlene zal blij is om haar tweeling weer te zien. Volgens haar eigen verwachting zit ze nog tot oktober vast in Zuid-Afrika. Of  Albert en de kinderen voor die tijd naar Monaco terugkeren is niet bekend.