Weer BZV-baby: Vierde kindje boer Henk en Fiona geboren

0
Boer Henk, die u zag in het zesde seizoen van Boer zoekt Vrouw en zijn Fiona zijn ouders geworden van dochter Hailey. Boer Henk is dolgelukkig. “We zijn heel gelukkig met onze vier gezonde kinderen. Dan komt het vanzelf wel goed, zeggen we tegen elkaar. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet,” vertelt de trotse vader.
Ook Fiona is in de wolken vertelt ze op de site van het programma. “Ik had nooit gedacht dat ik vier kinderen zou mogen krijgen. We zijn heel dankbaar dat ze alle vier gezond zijn. Het is natuurlijk wel druk, met het bedrijf, het huishouden en nu vier kinderen. Maar het is gezellige drukte.”

Hailey doet het heel goed, vertelt boer Henk. “Hailey is echt een leuk, lief en levendig kind. Bij de geboorte had ze gelijk haar ogen open. Ze kijkt al heel veel. En slaapt ook goed.” Haar broer en zusjes zijn ook heel blij met Hailey, vertelt Fiona. “Ze willen haar knuffelen, kusjes geven, vasthouden en met haar spelen – al kan dat laatste natuurlijk nog niet. Ze keken er tijdens de zwangerschap al heel erg naar uit.”

Door Corona is er geen kraamvisite mogelijk, maar dat heeft ook hele mooie kanten. “Ons zoontje Owen kon niet naar school de laatste weken van de zwangerschap en de eerste weken na de geboorte. Daardoor waren we lekker met het hele gezin samen, waardoor ook Owen de komst van Hailey bewuster kon mee maken, wat zo het hele plaatje compleet maakt. Het is misschien wat natuurlijker en relaxter doordat je niet in het ritme van school zit,” vertelt Fiona.


Hailey is al de derde BZV-baby van 2021. Hans en Audrey zijn sinds eind januari de trotse ouders van dochter Sofie. In dezelfde periode verwelkomden Steffi en Roel de kleine Sterre.