Weer ander in het spel…. André Hazes (27) sluit relatie met influencer Sarah (25) niet uit

0

(Beeld: Instagram Sarah van Soelen)

De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is dit keer ‘echt definitief’. Sterker nog: André Hazes zegt nu al niet uit te sluiten dat hij het ‘meer’ wordt tussen hem en de 25-jarige influencer Sarah van Soelen, de jonge vrouw waarbij hij al een tijd zoveel steun vindt.


Hazes ontkent vooralsnog dat hij al een andere relatie heeft, maar zegt wel steun te vinden bij influencer Sarah van Soelen (25) en niet uit te sluiten dat dit ‘meer’ wordt. Hij benadrukt ook in het leven van zijn zoontje te willen blijven.

‘In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt’, schrijft André aan zijn bijna miljoen volgers. ‘Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken.’


Hij stelt dat de relatie nu voorgoed voorbij is. ‘Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.’

Monique Westenberg leek woensdagavond in haar eerste reactie op het nieuws van de breuk er reken9ing mee te houden dat er net als bij de breuk in 2019 een andere vrouw in het spel zou zijn. André ontkent dat, maar zegt tegelijkertijd in de toekomst een relatie met influencer Sarah niet uit te sluiten.  ‘Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat.

‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.’

De 25-jarige Sarah staat, met ruim 31.000 volgers onder wie Fred van Leer, Nicolette Kluijver, Amanda Balk en Tygo Gernandt, aan het begin van een carrière als influencer.

André zegt op social media nu vooral aan zijn 4-jarig zoontje te denken. ‘Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek; het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden. Ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantasti­sche band met André in stand te houden.’Monique Westenberg schreef gisterenavond te betreuren dat André het nieuws over de breuk in de media had bevestigd voordat de twee hun zoon op de hoogte hadden gebracht. André zegt daarover dat hij dat niet heeft kunnen voorkomen. ‘Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen, daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen.’

 

Share.