Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – The Weeknd verkoopt extravagante villa voor 22,3 miljoen euro

0

Beeld: The Agency/ChonranPictures
The Weeknd (30) verkoopt zijn bepaald niet alledaagse villa in Hidden Hills, Los Angeles voor 22,3 miljoen euro. Het landgoed,  gelegen in een afgesloten privéwijk, De villa komt met een zwembad mét poolhouse en patio, een groot basketbalveld. In de garage, met LED-verlichting en een hoogglansvloer is plek voor vijf auto’s.

‘Blinding Lights’-zanger The Weeknd kocht de villa drie jaar geleden 16,2 miljoen euro en wil er nu maar liefst 6,5 miljoen euro meer voor hebben omdat hij heel wat geld kwijt raakte aan de verbouwing.
De villa heeft  een bewoonbare oppervlakte van 13.500 vierkante meter.


Er zijn 7 slaapkamers en 11 badkamers in het hoofdhuis en nog eens 2 slaapkamers in het gastenverblijf. De woonkeuken heeft niet één, maar twee kookeilanden. Verder zijn er een klimaatgeregelde wijnkelder met futuristische verlichting, een medialounge met geïntegreerde apparatuur en een fitnessruimte. Buiten een zwembad – mét poolhouse en patio – en een groot basketbalveld. In de garage, met LED-verlichting en een hoogglansvloer is plek voor vijf auto’s.

The Weeknd is een Canadese zanger, singer-songwriter en muziekproducent. Hij is bekend geworden in 2010, toen zijn YouTube video’s opgemerkt werden door rapper Drake. Nu is The Weeknd vooral bekend van nummers als ‘Starboy’, ‘Blinding lights’en ‘I Feel It Coming’.

The Weeknd zou oorspronkelijk op 27 oktober 2020 optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show is verplaatst naar 19 oktober 2021. Kaarten voor de show zijn uitverkocht.


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();