BINNENKIJKEN – Madonna koopt voor 19 miljoen dollar extravagante villa van The Weeknd

0
Beeld: The Agency/ChonranPictures
Madonna heeft The Weeknd verlost van zijn bepaald niet alledaagse villa in Hidden Hills, Los Angeles. De zangeres betaalde wel 6 miljoen minder dan de 25 miljoen dollar die de zanger aanvankelijk wilde hebben voor het landgoed. De villa komt met een zwembad mét poolhouse en patio, een groot basketbalveld. In de garage, met LED-verlichting en een hoogglansvloer is plek voor vijf auto’s.

‘Blinding Lights’-zanger The Weeknd kocht de villa drie jaar geleden 19 miljoen dollar en wilde er nu maar liefst 25 miljoen dollar voor hebben toen hij vorig jaar het pand in de verkoop zette. De reden: hij investeerde miljoenen dollars de verbouwing. Maar Madonna kocht het pand nu voor 19 miljoen dollar.


De villa heeft  een bewoonbare oppervlakte van 13.500 vierkante meter.
Er zijn 7 slaapkamers en 11 badkamers in het hoofdhuis en nog eens 2 slaapkamers in het gastenverblijf. De woonkeuken heeft niet één, maar twee kookeilanden. Verder zijn er een klimaatgeregelde wijnkelder met futuristische verlichting, een medialounge met geïntegreerde apparatuur en een fitnessruimte. Buiten een zwembad – mét poolhouse en patio – en een groot basketbalveld. In de garage, met LED-verlichting en een hoogglansvloer is plek voor vijf auto’s.

The Weeknd is een Canadese zanger, singer-songwriter en muziekproducent. Hij is bekend geworden in 2010, toen zijn YouTube video’s opgemerkt werden door rapper Drake. Nu is The Weeknd vooral bekend van nummers als ‘Starboy’, ‘Blinding lights’en ‘I Feel It Coming’.


The Weeknd zou oorspronkelijk op 27 oktober 2020 optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze show is verplaatst naar 19 oktober 2021. Kaarten voor de show zijn uitverkocht.