Weekendje Antwerpen? Logeer bij Flikken-commissaris Britt Michiels

0
Om dat inkomstenverlies op te vangen verhuurt de Flikken-commissaris Britt Michiels haar ruime appartement in Antwerpen
‘Peace in the City’, zoals Andrea het appartement doopte, beschikt over een grote woonkamer
De open, tweepersoons, slaapkamer
Andrea verwent haar gasten met boeken, tijdschriften en reisgidsen
Ee nachtje ‘Peace in the City, kost u 140 euro
Bij de inrichting van het appartement had Andrea oog voor detail
Ze brengt binnenkort ok haar eigen collectie (bijzet)tafels op de markt
Ook de gitaren mogen door de gasten gebruikt worden
Uitzicht op 'het Zuid', de meest trendy wijk van Antwerpen
Wie wie zelf wil koken: het appartement heeft een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser
Een platenspeler met vinylplaten voor een gezellig avondje
Andre Croonenberghs en vriend Toon heten u van harte welkom
Een weekendje Antwerpen? Dan kunt u logeren bij Andrea Croonenberghs (50), de vrouw die jarenlang bij de Tros te zien was als commissaris Brett Michiels in de populaire serie ‘Flikken’.
Andrea Croonenbergsh was jarenlang op de Nederlandse televisie te zien als Britt Michiels in de Vlaamse versie van Flikken en dook later ook op in de Nederlandse spin-off van Flikken, Flikken Maastricht. Croonenberghs is nu nog omroepster bij de Vlaamse publieke omroep, maar wil daar op haar vijftigste nu ook mee stoppen.

Om dat inkomstenverlies op te vangen verhuurt de Flikken-commissaris haar ruime appartement in Antwerpen aan toeristen voor 140 euro per nacht. Maar Brett uit Flikken heeft nog meer plannen. Zo brengt ze binnenkort een collectie bijzettafeltjes op de markt.


Het recent gerenoveerde appartement van Andrea en haar vriend Toon is mooi en ruim en ligt op de tweede verdieping van een oud, charmant gebouw in de trendy wijk ‘Het Zuid’, met om de hoek van het appartement restaurants, bars, winkels, kunstgalerieën en musea.

‘Peace in the City’, zoals Andrea het appartement doopte beschikt over een grote woonkamer met gratis WiFi, kabel-tv, centrale verwarming, boeken, tijdschriften en reisgidsen, een platenspeler met vinylplaten en een paar gitaren die ook door de gasten gebruikt mogen worden.


Wie zelf wil koken: Het appartement heeft een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser. Er is open, tweepersoons slaapkamer met aangrenzend een mooie en moderne, met Marokkaanse tegels afgewerkte, badkamer met douche.