Week van de van de waarheid voor MARCO BORSATO: Onthullingen over vreemdgaan en ‘strafbare feiten’

0

Het wordt de week van de waarheid voor Marco Borsato nu de inmiddels beruchte showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft aangekondigd te komen met de bewijzen dat de zanger zijn Leontine, naar wie hij is teruggekeerd na de scheiding, nog altijd niet trouw is. En dan heeft Coldewijer het ook nog eens over ‘strafbare feiten’ die Borsato op zijn naam heeft staan.

Marco Borsato en Leontine mogen dan na hun scheiding weer opnieuw een paar zijn als wat showbizzwatcher Yvonne Coldewijer beweert allemaal waar blijkt te zijn dan zal die nu weer opbloeiende relatie geen lang leven meer beschoren zijn.


Coldewijer liet een maand geleden al weten dat Marco nog steeds vreemd zou gaan en toen bleef het stil. Tot nu toe. Coldewijer in een nieuwe video op haar kanaal Live of Yvonne die zij vrijdag plaatste: “Ik heb deze bom al gedropt: ik weet dat Stalko Borsato nog steeds vreemdgaat en hoe dat precies zit, ga ik je volgende week vertellen in een nieuwe video. Ja, het is een cliffhanger, maar ik doe dat omdat er op de achtergrond nog even iets speelt wat ik rond wil hebben. En dán! Volgende week komt er zoveel juice! Whoohoo!! Can’t f*cking wait.”

“Het feit dat jij zegt dat je nu trouw bent en niet meer vreemdgaat: dat is gewoon niet waar. We geloven jou niet, b*tch! Je snapt natuurlijk wel dat Stalko nog steeds vreemdgaat, hè? En je snapt natuurlijk wel dat ik daar even een apart momentje voor ga uittrekken.”


Yvonne Coldewijer zegt ook te komen met  ‘strafbare feiten’ over Borsato. “Er is een hele hoop dat ik weet. Laten we daarmee beginnen. (…) Ik wil momentum opbouwen en de mensen voorbereiden voor wat er gaat komen. Dit klinkt heftig, hè? Maar dit is wel wat ik bedoel. “Dus ga ik hier op een vrijdagochtend zitten en roepen: ‘Weet je wat over Marco Borsato?! Strafbare feiten!’ Dat zou toch erg dom zijn als ik dat zou doen. Ik kan me ook niet voorstellen dat jij denkt dat ik dat echt ga doen. Dat ga ik echt niet doen. Laat ik strafbare feiten aan mij voorbijgaan? Absoluut niet, absoluut niet.”

Coldewijer kondigt aan op een ander moment met dat verhaal te komen. “Ik kan je niet vertellen waar ik mee bezig ben, want als jij het weet, dan weet Stalko het ook! Dus trust the process, ik weet wat ik doe. Ik ben een strategische meid. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar het komt allemaal neer op een bepaalde energie die in gang is gezet en die moet momentum krijgen. Dat is waar ik aan werk.”

Yvonne Coldeweijer (Beeld: Instagram)

Volgens Coldewijer zijn de verhalen die zij nu aankondigt zo explosief dat de reguliere showbizzmedia ze niet durven te publiceren. “De mainstream showbizzmedia durft dit gewoon niet aan. Ze durven het niet en willen het niet, tenzij ze er écht niet meer onderuit kunnen en dat was natuurlijk toen het vorige keer helemaal uit de klauwen liep met het vreemdgaan van Stalko.”

Marco’s oude en nieuwe liefde Leontine zat afgelopen week in een kliniek van dokter Juriaan in Spanje om aan zichzelf te werken. Ze let gisteren voor het eerst weer van zich horen op Instagram. “Een week lang offline geweest”, aldus Leontine. “Wat een rust. Ben dankbaar dat ik deze reis mag maken.. eindbestemming onbekend en dat is helemaal goed.”Coldewijer daarover: “Er is sh*t gaande en dan vinden we het gek dat Leontine stress heeft? Er gaat genoeg rond over Stalko waar dit gezin zich héél druk om kan maken.”