Pagina titel ...
maandag, augustus 3
Weduwe Robin Williams verlaagt vraagprijs van zijn ‘Villa van de Glimlach’ uit verdriet met vier miljoen

0

Weduwe Robin Williams verlaagt vraagprijs van zijn ‘Villa van de Glimlach’ uit verdriet met vier miljoen.


Het huis op het landgoed annex wijngaard stond bekend als Villa Sorriso, Villa van de Glimlach, maar sinds de dood van Robin Williams afgelopen augustus is het landgoed in Napa Valley voor zijn weduwe Susan Schneider nog slechts een huis van verdriet. Williams had het huis maanden voor zijn dood op 11 augustus al in de verkoop gezet, maar weduwe Susan wil er, vanwege de herinneringen, nu snel van af en verlaagde de vraagprijs met maar liefst 13%, 4 miljoen dollar, naar $ 25.900.000.

Robin zette het in 2012 te koop voor 35 miljoen dollar, maar kon voor die prijs geen kopers vinden. In april van dit jaar, vier maanden voor zijn dood, probeerde hij het opnieuw met een vraagprijs van 29,9 miljoen dollar. Zijn weduwe Susan doet er nu nog eens 4 miljoen dollar af.

(Lees verder na de advertentie)

De komiek liet Villa Sorriso, op een stuk grond van twee hectare, in 2003 bouwen. Op de foto’s is te zien dat de acteur een moderne inrichting combineerde met antieke details.

Het twee verdiepingen tellende huis zelf biedt maar liefst 2000 vierkante meter woongenot en heeft vijf slaapkamers en tien badkamers. Ook is er een klokkentoren, een biljartkamer, een 12 stoelen tellende bioscoop, een wijnkelder en een kluiskamer. In de bibliotheek met eikenhouten lambrisering staan talloze boeken en humoristische poppetjes van Marilyn Monroe, Captain Hook en Peter Pan.

Op het landgoed is ook een gastenverblijf met vier slaap-en badkamers. Buiten is er een 20 meter lang zwembad, een tennisbaan, verschillende gazons en een beeldentuin.

Het landgoed in de Mayacamas Bergen tussen de Napa en Sonoma vallei heeft een bijna 20.000 vierkante meter grote wijngaard. Ook zijn er wandel-en ruiterpaden, een stal voor negen paarden en meer dan 100 olijfbomen.

Williams, die afgelopen augustus op 63-jarige leeftijd overleed, werd wereldwijd bekend door zijn rol in de tv-serie ‘Mork & Mindy “(1978-1982). Hij won een Oscar voor zijn bijrol in ‘Good Will Hunting’ uit 1997. Meer recent speelde hij in de komische tv-serie ‘The Crazy Ones’ en dit jaar was hij nog te zien in de films “Boulevard” en “The Angriest Man in Brooklyn.”

Komende Kerst zal hij nog te zien zijn in twee rolprenten die voor zijn dood al voltooid waren, ‘Night at the Museum: Secret of the Tomb’ en ‘A Merry Friggin’ Christmas’.

Robin Williams zou een einde aan zijn leven hebben gemaakt omdat hij aan een vorm van dementie zou lijden. Niet, zoals direct na zijn dood werd gedacht aan de ziekte van Parkinson, maar aan Lewy Body dementie, een vorm van Alzheimer gaat gepaard met veel symptomen die overeenkomen met Parkinson. De patiënten hebben veel last van stemmingswisselingen die, in combinatie met verminder verstandelijk functioneren, leiden tot hallucinaties.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0