Weduwe RACHEL op sterfdag André: ‘Onvoorwaardelijk bestaat echt schat en ik heb bewezen dat ik tot de dag van vandaag voor jou opkom’

0

Het is dit weekend negentien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Weduwe Rachel (53) laat de sterfdag van haar André niet onopgemerkt voorbijgaan. “Onvoorwaardelijk bestaat echt schat en ik heb bewezen dat ik tot de dag van vandaag voor jou opkom”

Rachel star een bericht op Instagram stil bij de dood, negentien jaar geleden, van haar André. “Onvoorwaardelijk bestaat echt schat en ik heb bewezen dat ik tot de dag van vandaag voor jou opkom, ‘Ik voel onze laatste kus in het ziekenhuis nog iedere dag’, schrijft Rachel bij een oude foto waarop ze verliefd naar André kijkt. ‘Ik kan jou niet vertellen hoe erg ik jou mis, iedere dag steeds meer. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet over jou praat en aan jou denk. Tegen mij zei jij altijd: ‘Ik vecht me dood voor jou”, vervolgt Rachel. ‘Ik beloof jou dat ik tot mijn laatste snik mij kapot blijf vechten voor jou!’


Rachel blikt ook terug op de afscheidsceremonie in de Johan Cruijff Arena, waar 50.000 fans bij aanwezig waren. ‘Ik ben dankbaar dat ik dat voor jou heb mogen doen én aan jouw trouwe fans heb kunnen geven. Tot de dag van vandaag is het nog steeds ongekend hoeveel de fans van jou houden en dat mag ook weleens gezegd worden.’ Het bericht sluit ze af met: ‘Jouw allessie.’

Uit het door weekblad Privé begin dit jaar geopenbaarde testament van Hazes blijkt overigens dat Rachel officieel geen erfgenaam is, omdat er op het moment van André’s overlijden een echtscheidingsprocedure liep. In 2005 waren ‘alle betrokken het er over eens dat Rachel alles kreeg toegekend wat tot de huwelijksgoederengemeenschap behoorde, waaronder de volledige erfenis’, maar inmiddels stapte dochter Roxeanne naar de rechter. In een kort geding bepaalde de rechter dat Rachel zich voorlopig wel zo mag blijven noemen tot de uitkomst van een door Roxeanne nieuwe aangespannen rechtszaak.