Weduwe Hazes over zoon André en nieuwe liefde Sarah: ‘Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden’

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Alles beter dan Monique Westenberg. Weduwe Rachel Hazes is helemaal blij met Sarah, de nieuwe liefde van haar zoon André. Ze is al op de koffie geweest bij haar nieuwe ’schoondochter’ en zegt: ‘Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden’.

“Ik heb haar en haar familie onlangs ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk”, zegt Rachel tegen Shownieuws. Volgens de moeder van André en Roxeanne Hazes heeft Sarah ’heel lieve ouders’. “Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu, hoe ze mijn zoon opvangen.”


André maakte een maand geleden een einde aan zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje met wie Rachel nooit door één deur kon.  Vrijwel direct hintte hij op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, zei hij.

Rachel zou Sarah in ieder geval met open armen ontvangen. “Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar het is niet aan mij om te bepalen met wie of wat André zijn leven moet invullen.”


 

Share.