WAYLON wilde zijn erectieproblemen oplossen met bedriegen van zijn zwangere BIBI

0

(Beeld: Instagram)

Erectieproblemen lagen ten grondslag toen Waylon zijn zwangere vriendin Bibi Breijman bedroog. “Het is geen excuus, verre van. Maar het is wel het demoon waar ik het over had. Door het leven zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat het daar beneden niet meer lekker werkt.”


SINTERKLAAS! 2+ 1 gratis op LEGO schoencadeautjes

Waylon heeft zondagavond in Boerderij van Dorst openhartig verteld over dat hij vreemdging tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman. “Het was niet per se chic. Ik ben gewoon zelf een klootzak die dat gedaan heeft. Je zit midden in een kraamperiode en dan komt dit naar buiten. Daar heb ik het meeste spijt van. En verder is het gewoon van ons. Wij moeten het oplossen.”


Raven wilde weten of Waylon vaker de bloemetjes had buitengezet, maar een ja of nee kwam er niet: “Ik kan je met een gerust hart vertellen dat ik helemaal niet zo’n rokkenjager ben. Maar uiteindelijk ben je ook gewoon een mens die dealt met bepaalde dingen. Ik heb het demonen genoemd, ik had een aantal issues. En ik heb mijn problemen opgelost met nog meer problemen.” Wat voor problemen waren dat dan, wilde Raven weten. “Die houd ik echt liever voor mezelf. Dat vind ik echt privé, antwoordde Waylon.

Waylon vertelde wel zonder schroom over de demonen waar hij last van heeft. ”Door het leven zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat het daar beneden niet meer lekker werkt”, aldus de artiest. Raven vraagt daarop: “Je lul?” Waylon antwoordt: “Ja precies!”

De zanger zegt dat dit geen excuus is voor vreemdgaan. “Verre van zelfs. Maar dit is wel het demoon waar ik het over had.” Dan zegt hij: “ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelofelijk stomme fout heeft gemaakt, die een probleem wat hij had is gaan oplossen met iets wat nog vele grotere problemen heeft veroorzaakt.” Waylon zegt vanuit paniek gehandeld te hebben. “Het is heel heftig om als man te ervaren: ‘fuck, m’n shit werkt niet man…’ What the fuck is er aan de hand.”

Vlak nadat Bibi ter ore was gekomen dat Waylon haar had bedrogen, had ze de spullen van de zanger voor de deur gezet. ,,En ik mocht gewoon terugkomen. Weet je wat het is: ik ben een klootzak, maar ik ben wel háár klootzak”, besloot Waylon.