Waylon over zwangerschap vriendin Bibi: ’24/7 alleen maar overgeven; het is mensonterend’

0

(Beeld: Instagram)

Na dochtertje Teddy (2) verwachten Waylon en Bibi nu hun tweede kindje. De zwangerschap gaat niet bepaald van een leien dakje.  Begin november moest Bibi al naar het ziekenhuis omdat ze last had van zwangerschapsbraken. Nu is het, zo vertelt Waylon, 24/7 alleen maar overgeven. Waylon vindt het ‘mensonterend’.


Bij RTL Boulevard vertelt Waylon over de moeilijke zwangerchap van Bibi”” Ze ligt in een donkere kamer, ik vind het mensonterend.” Die donkere kamer is nodig, omdat Bibi ‘niks kan hebben’. “Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel.”

Bibi moest begin deze maand al naar het ziekenhuis vanwege zwangerschapsbraken en omdat ze helemaal uitgedroogd was. “Nog geen slok water hou je binnen. Heel veel mensen begrijpen het niet.”  HIj eeft met zijn Bibi te doen: “Je kunt nu niet genieten van hetgeen waar zij zo graag van wil genieten. En dat vind ik heel kut voor d’r.”


Met het baby’tje in de buik van Bibia  gaat het gelukkig  goed.  Het stel wil niet weten wat het geslacht van de baby is, dus dat blijft een verrassing!