WAYLON, de man die zijn Bibi bedroog toen zij zwanger was: ‘Ik ben niet zo’n rokkenjager’

0

(Beeld: Instagram)

Zanger Waylon kwam onder vuur te liggen nadat bekend werd dat hij vreemd was gegaan terwijl zijn partner Bibi Breijman (31) middenin haar kraamtijd zat. Te gast bij Boerderij van Dorst vertelde hij openhartig over zijn misstap en zei hij geen rokkenjager te zijn.


“Ik kan je met een gerust hart vertellen dat ik helemaal niet zo’n rokkenjager ben”, vertelt de zanger aan Raven in haar programma Boerderij van Dorst. “Nee? Ben je meer een soort labradortje? Een golden retriever?”, vraagt Raven lichtelijk spottend aan Waylon. “Dat denk ik wel, maar uiteindelijk ben je ook gewoon mens die dealt met bepaalde dingen en ik heb dat demonen genoemd”, legt Willem Bijkerk – zoals de zanger eigenlijk heet – uit.

Raven vraagt Waylon ook wat hij bedoelde met die demonen. “Ik had een aantal issues”, legt de zanger uit. “Ik heb mijn problemen opgelost met nóg meer problemen… Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft. We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. En dat is best wel een heftige periode geweest.”


De zanger zegt dat de periode “heel heftig” is geweest. “Maar goed, we hebben wel gekozen voor elkaar en voor het gezin. De liefde is altijd nog groter dan de haat. Wij gaan met elkaar verder.”