Pagina titel ...
zaterdag, juni 6
BINNENKIJKEN – Familie Meiland betaalde 900.000 euro voor deze riante woonboerderij van een miljoen in de Achterhoek

0
De hardnekkige geruchten over de ‘Meilandjes’ zijn nu door de excentrieke familie zelf bevestigd: ze verhuizen in oktober inderdaad naar het Achterhoekse Hengelo, een dorp van nog geen 7000 zielen en niet te verwarren met de gelijknamige plaats in Twente. De woonboerderij die de Meilandjes gekocht hebben voor net geen miljoen is bepaald geen opknappertje en gasten zijn er ook niet welkom.

(Lees verder na de advertentie)

In het dorpje Hengelo gaan zich geen taferelen afspelen zoals die te zijn zijn in de tv-serie Chatheau Meiland op SBS, waarvan het nieuwe, derde seizoen, 23 maart start. ‘Nee, we gaan daar geen gasten ontvangen, dit is een privéwoning.’ De familie betaalde 900.000 euro voor de woonboerderij die te koop stond voor 990.000 euro. Verbouwen hoeft ook niet, want de woning ziet er piekfijn uit.

Het chateau in Frankrijk staat te koop, maar is nog niet verkocht, vertelde Erica. “Dus we gaan gewoon lekker door. We zijn nog volop aan het verbouwen.”

De uit 1926 daterende woonboerderij heeft 7 kamers (3 slaapkamers) en 3 badkamers en ook een  tweede woonverblijf annex kantoor, vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf met zuidgerichte veranda, alsmede een volledig geoutilleerde paarden inrichting bestaande uit o.a. drie stallen, paardenweide, wasplaats, trainingsmolen, rijbak met verlichting en dat alles op een perceel eigen grond van 1,2 hectare.

Martin Meiland heeft inmiddels de boerderij zelf geclaimd om in te gaan wonen. Vrouw Erica en dochter Martine in de bijgebouwen wonen.

Na twee jaar in Frankrijk gaan Martien (58) en zijn gezin pakken dus hun spullen pakken en vertrekken uit  Frankrijk. In de talkshow van Jeroen van der Boom vertelt Martien openhartig over hun nieuwe leven in Hengelo. Ook omdat na twee jaar Chateau Meiland de koek op was. “Privé heb je niet meer. Je zit natuurlijk met al die mensen onder dat dak. En dat twee jaar doen is denk ik wel genoeg.” () “Wat ze wel gaan doen, is nog onduidelijk. “Wij zijn heel impulsieve mensen. Dus we gaan wel zien wat we weer gaan doen.”

LEES OOK: DIT MOET HET HOLLANDSE KLUSKASTEEL VAN DE MEILANDJES WORDEN

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0