Pagina titel ...
woensdag, april 8
BINNENKIJKEN – Familie Meiland koopt deze riante woonboerderij van een miljoen in de Achterhoek

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De hardnekkige geruchten over de ‘Meilandjes’ kloppen: de excentrieke familie verhuist inderdaad naar het Achterhoekse Hengelo, een dorp van nog geen 7000 zielen niet te verwarren met de gelijknamige plaats in Twente. de woonboerderij die de Meilandjes gekocht hebben is bepaald geen opknappertje en gasten zijn er ook niet welkom.

Erica Renkema, de moeder van het gezin, bevestigde de verhuizing van het Franse chateau naar de Achterhoek woensdagavond tegenover Omroep Gelderland. ‘Wij vertrekken hier (Frankrijk, red) pas na het seizoen’, laat Erica weten. ‘Het zal niet eerder zijn dan november dit jaar. ‘

In het dorpje Hengelo gaan zich geen taferelen afspelen zoals die te zijn zijn in de tv-serei Chateu Meiland op SBS, waarvan het nieuwe, derde seizoen, 23 maart start. ‘Nee, we gaan daar geen gasten ontvangen, dit is een privéwoning.’ De familie betaalde 900.000 euro voor de woonboerderij die te koop stond voor 990.000 euro. Verbouwen hoeft ook niet, want de woning ziet er piekfijn uit.

Het chateau in Frankrijk staat te koop, maar is nog niet verkocht, vertelde Erica. “Dus we gaan gewoon lekker door. We zijn nog volop aan het verbouwen.”

De uit 1926 daterende woonboerderij heeft 7 kamers (3 slaapkamers) en 3 badkamers en ook een  tweede woonverblijf annex kantoor, vrijstaande dubbele garage, luxe gastenverblijf met zuidgerichte veranda, alsmede een volledig geoutilleerde paarden inrichting bestaande uit o.a. drie stallen, paardenweide, wasplaats, trainingsmolen, rijbak met verlichting en dat alles op een perceel eigen grond van 1,2 hectare.

LEES OOK: DIT MOET HET HOLLANDSE KLUSKASTEEL VAN DE MEILANDJES WORDEN

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0