GELUKKIG NIEUWJAAR! WAT BRENGT 2024? (lees wat de komende 12 maanden voor u in petto hebben)

0

2024 is begonnen! En de sterren weten nu al wat 2024 voor u in petto heeft wat betreft liefde, geld, werk en je persoonlijke omstandigheden. Wel even een waarschuwing vooraf: laat uw leven niet leiden door je horoscoop, maar neem het heft in 2024 ook in eigen hand. De redactie van Hollywood Huizen wenst u, naast veel leesplezier, een gezond en fijn 2024 toe!

Ram


Liefde
2024 wordt een jaar dat in het teken zal staan van hechte vriendschappen en sterke liefdesrelaties. 2024 wordt ook het jaar voor u om de banden met vrienden en familie te versterken, je zult zien dat je door te geven veel zult terugkrijgen.

Geld
Je situatie van het voorgaande jaar zal zich verder stabiliseren, waardoor je in staat bent dromen te verwezenlijken op het gebied van reizen en persoonlijke ontwikkeling. Maar let op 2024 is wel een jaar waarin je niet te hard van stapel moet lopen met uw uitgaven, de situatie is stabiel en dat moet je proberen vast te houden. 2024 is ook het jaar om eens iets nieuws te proberen op financieel gebied, denk aan lange termijn investeringen, beleggen.


Werk
Je staat aan de vooravond van een drastische verandering op het gebied van werk. 2024 wordt het jaar waarin je niet langer meegaat in de stroom waar je het afgelopen jaar in bent meegevoerd. Je heeft behoefte aan verandering, uitdaging en je voelt zich sterker dan ooit. Maar komend jaar is ook het jaar voor je om je eigen weg te gaan en je gevoel te volgen.

Stier

Liefde
Let op stier! 2024 is het jaar dat je veel tijd en liefde zal moeten steken in je in 2023 opgebouwde relaties. Het is geen jaar waarin alles vanzelf zal gaan op dit gebied, je kunt dus niet achterover gaan leunen en alles voor lief nemen anders ga je bedrogen uitkomen.

Geld
Op financieel gebied zal het voor je een stuk minder lastig worden. Je hebt het afgelopen jaar veel geïnvesteerd en in 2024 plukt je hier de vruchten van, geniet hiervan maar ga er zorgvuldig mee om. Je zult in 2024 een financiële meevaller hebben, wees verstandig met uitgeven en denk hierbij ook aan uw omgeving.

Werk
Financieel gaat het prima, dit heb je te danken aan je getoonde inzet en je motivatie op het werk. Je hebt in 2024 een reële kans op promotie en die verdien je. 2024 zal ook enige veranderingen op de werkvloer brengen, denk daarbij aan vertrekkende collega’s en reorganisatie. Dit kan enige schommelingen veroorzaken in je stabiele situatie maar wees niet bang, je zult buiten schot blijven.Tweelingen

Liefde
2024 wordt een jaar vol liefde en nieuwe vriendschappen. Je voelt je ontspannen en vrij en dat straal je uit naar de buitenwereld. Er dient zich een speciale gelegenheid aan waarbij je een bijzonder persoon zal ontmoeten, laat je in je, soms wat naïeve enthousiasme niet misleiden, dit kan je veel verdriet en teleurstelling brengen. Geniet van de aandacht die u krijgt en geef deze positieve energie ook af aan uw omgeving.

Geld
Op financieel gebied is het tij eindelijk gekeerd, na een onstuimige periode van onzekerheid en stress wat betreft je financiële situatie is het eindelijk onder controle. Om dit zo te houden moet je wel bewust bezig blijven houden met je uitgaven. Je voelt je goed en positief en dat lokt vaak uit tot impulsieve uitgaven, daar zal je daar achteraf spijt van hebben.

Werk
Op het gebied van werk zal 2024 niet een jaar zijn van veel verandering voor je. Je geniet van je stabiele situatie en vind het allemaal wel best op het werk. Let op: blijf wel gemotiveerd en productief want er zijn kapers op de kust… 2024 is een jaar waarin je jezelf de tijd gunt te genieten van elke dag, zowel op het werk als privé.

Kreeft

Liefde
Het wordt dit jaar allemaal net even anders, dit geldt ook voor de liefde. Verliefde kreeften zullen de macht hebben de prille liefdesrelatie, die er al was in 2023, om te zetten in een mooie basis voor een vaste relatie. Kreeften die al gesetteld zijn zullen opnieuw de liefde voor de huidige partner laten opbloeien.

Geld
Op financieel gebied kan het veel rooskleuriger worden voor de kreeft, tot nu toe was er stabiliteit, maar 2024 is het jaar van de verandering ook op financieel gebied. Pluk hier de vruchten van kreeft en laat de teugels maar wat vieren, je hebt er hard voor gewerkt en geniet van de beloning daarvoor.

Werk
Je harde werk van het afgelopen jaar zal beloond worden in de zin van een loonsverhoging, promotie of onverwachte bonus. Je motivatie zal hierdoor nog verder omhoog gaan en je voelt je goed in balans.

Leeuw

Liefde
De leeuw zal het komende jaar bezig worden gehouden met kinderen, denk aan gezinsuitbreiding of een kind dat je aandacht trekt en waar uw liefde naar uit gaat. Ook zal zich een nieuwe vriendschap aandienen en ervoor zorgen dat u een kijkje neemt in een voor u nog onbekende wereld, wees niet bang dit zal uw verbeeldingswereld verrijken en een aanwinst voor uw gehele leefsituatie zijn.

Geld
Nog altijd is het verstandig om ook in 2024 niet teveel te gaan speculeren, een gokje wagen kan…maar tart het lot niet teveel anders kan het lot zich tegen je keren. Uw financiële situatie geeft je de mogelijkheid een investering te doen die op lange termijn zeer gunstig uit kan pakken.

Werk
Hoewel je van nature de drang hebt om snel te presteren en daar snel voor te worden beloond, is het voor de leeuw van belang wel in de gaten te houden dat dit niet zo werkt. Je moet je volledig inzetten en geduld hebben. Tegen het einde van het jaar zal zich een kans voordoen op het werk, benut deze kans en wees geduldig.

Maagd

Liefde
In 2023 is er het een en ander veranderd in je thuissituatie, dit kan zijn door het overlijden van een dierbaar familielid of door de geboorte van een nieuw familielid, ruzie met zussen of broers. 2024 wordt het jaar om de oude strijdbijl te begraven zeker als het om je naasten gaat, het is de moeite niet waard hier eeuwig mee bezig te blijven. Sta open voor meningen en leer dit een plaats te geven.

Geld
Financieel gezien zal het een en ander veranderen, nadat je een korte periode wat onrustig zult zijn over de situatie zal het achteraf blijken mee te vallen. Je partner kan je wellicht helpen hier wat grip op te krijgen. Besteed je tijd nuttig en blijf realistisch.

Werk
In je carrière gaat het in 2024 een jaar worden van grote stappen. De afgelopen jaren heeft de maagd zich van zijn beste kant laten zien, maar niet teruggekregen waar de maagd behoefte aan had. 2024 is het jaar waarin je daar verandering in zult krijgen, denk aan veranderen van baan, een studie of een totaal andere functie-inhoud.

Weegschaal

Liefde
Voor de weegschaal breekt er een vruchtbaar jaar aan op dit gebied. Voor de gesettelde weegschaal staat er een onverwachte mooie gebeurtenis te wachten in de maand juni. Voor de single weegschaal is het belangrijk de maand oktober in de gaten te houden, het zou wel eens zo kunnen zijn dat je eindelijk die ene bijzondere persoon tegen zal komen.

Geld
2023 was een goed jaar voor de weegschaal op het gebied van de financiën. Je welvaart is gestegen en je hebt een paar goede investeringen gedaan. 2024 zal niet veel verandering brengen, maar wees alert op addertjes onder het gras. Er is een onverwachte meevaller te verwachten rond halverwege de maand mei, denk hierbij aan een erfenis of een schenking van een goede vriend of familielid.

Werk
Het gaat goed met de weegschaal op het gebied van werk, je bent tevreden en wordt goed beloont voor je inzet. Het is waarschijnlijk dat je een extra stimulans zult krijgen door de komst van een nieuwe collega. 2024 is geen jaar waarin je op je lauweren kunt gaan rusten, maar je geniet van je werk en hebt volop energie.

Schorpioen

Liefde
In de liefde zal er het een en ander veranderen in goede zin, je hebt meer oog en tijd voor de mensen waar je om geeft en dat zal ervoor zorgen dat de schorpioen een positief jaar tegemoet gaat. Dit jaar heeft de schorpioen behoefte aan liefde en diepgang, het afgelopen jaar was een ongelukkig jaar op dat gebied. Je zult door de behoefte aan intimiteit meer geneigd zijn je kwetsbaarder op te stellen, iets wat de schorpioen liever niet doet. Doordat je behoefte hebt aan menselijk contact, staat u open voor anderen en krijgt u hiervoor een onverwacht begrip van iemand in uw werkomgeving.

Geld
De situatie op financieel gebied blijft zich verbeteren. De start van 2024 lijkt minder positief, maar wordt langzaam beter. Halverwege het jaar kun je verwachten dat eventuele eigendommen in waarde zijn gestegen en voor een financiële meevaller zorgen.

Werk
Op het gebied van werk zal het een en ander gaan veranderen, het afgelopen jaar was een jaar waarin je je hebt laten leiden door het werk. 2024 wordt een jaar waarin je de balans tussen werk en privé zal terugvinden en dat werkt een stuk prettiger. Denk bij verandering aan een andere baan, een promotie of studie.

Boogschutter

Liefde
Het gezinsleven is zeer belangrijk voor de boogschutter en 2024 zal na enige onrust weer wat orde brengen, denk hierbij aan het bijleggen van conflicten en toenadering zoeken bij ouders. Door de terugkerende rust kun je de balans eens opmaken en zien wat belangrijk is voor je en waar je aan moet werken.

Geld
Ook in dit jaar staan de sterren gunstig voor je. Het is wel zaak dat de boogschutter zich bewust blijft van de risico’s die sommige uitgaven met zich mee brengen, wees daar alert op. Waag gerust een gokje dit jaar maar doe het voor het spel en niet voor de winst. Je weet toch wel beter?

Werk
2023 was een jaar waarin er enkele veranderingen hebben plaats gevonden in de carrière van de boogschutter. 2024 borduurt verder op deze verandering en zorgt voor wat meer werkdruk. De boogschutter weet inmiddels hoe hier het beste mee omgegaan kan worden, waardoor deze verandering aan het eind van 2024 voor aangename verassingen leidt.

Steenbok

Liefde
In je huidige relaties zal alles een beetje hetzelfde blijven, dit is niet erg, de Steenbok is tevreden. Gesettelde Steenbokken zullen bij hun partner blijven, en single Steenbokken blijven waarschijnlijk single.

Geld
Dit jaar wordt een jaar om te oogsten. De Steenbok heeft flink wat investeringen gedaan waar nu het rendement van zichtbaar wordt. Deze ontwikkelingen stimuleren je om je verder te ontwikkelen en eens iets nieuws te proberen, denk hierbij aan beleggingen of andere zakelijke investeringen.

Werk
De Steenbok houdt zich in 2024 meer bezig met de spirituele kant van het leven waardoor je carrière even minder belangrijk vindt. De Steenbok moet dit jaar niet rekenen op veel veranderingen op het werk, wel dient zich een nieuwe collega aan waarmee je in de loop van 2024 een hechte band zult krijgen.

Waterman

Liefde
2023 was een jaar waarin je werk prioriteit had waardoor uw liefdesleven op een lager pitje is gezet. 2024 wordt een jaar voor de Waterman om meer te beseffen hoe belangrijk je geliefde voor je is, neem het niet allemaal voor lief Waterman. Single Watermannen hebben behoefte aan een relatie met diepgang en zullen er waarschijnlijk niet in slagen deze diepgang te vinden in hun nieuwe liefde. Het is alles of niets bij de Waterman waardoor het waarschijnlijk zal resulteren in het verbreken van een prille relatie.

Geld
Op financieel gebied zal het een en ander gaan veranderen in het voorjaar van 2024. Je krijgt eindelijk die promotie waar je zo hard voor heeft gewerkt en daaruit vloeit een verbetering in salaris op.

Werk
2024 is dus het jaar waarin de Waterman gepromoveerd zal worden, daardoor wordt uw werk een stuk interessanter voor je. Je leert nieuwe ontwikkelingen tot stand te brengen en wordt alom geprezen hiervoor. Kortom met je carrière zit het goed in 2024.

Vissen

Liefde
Doordat je veel tijd en energie steekt in je geliefde en gezin wil je hiervoor graag waardering, deze waardering krijgt je en dat doet je goed. Single Vissen storten zich vol overgave op een prille relatie en dit zorgt voor een goede basis van een heftige gepassioneerde relatie.

Geld
Doordat de Vis veel tijd en moeite steekt in zijn/haar carrière wil de Vis hiervoor waardering krijgen. Geef aan wat uw wensen zijn en beargumenteer deze wensen, je weet wat je waard bent en vraagt om een beloning hiervoor. Door op te komen voor jezelf boekt je financiële vooruitgang, denk hierbij aan een loonsverhoging of extra bonus.

Werk
Op het gebied van werk moet je opkomen voor jezelf. Je hebt lang genoeg laten zien wat je kunt en verlangt hiervoor waardering in de zin van geld. Doordat je weet wat je waard bent en je dit goed kunt beargumenteren zal je zien dat halverwege het jaar de gevraagde beloning krijgt. Je bent hier tevreden mee en je motivatie zal stijgen.