WALTER vindt B&B Vol Liefde achteraf ‘poppenkast’

0

Excentrieke Walter uit ‘B&B Vol Liefde’ is plotseling van de aardbodem verdwenen. Alle aandacht blijkt hem niet in de koude kleren te zijn gaan zitten. Hij noemt B&B Vol Liefde inmiddels een ‘poppenkast’.

Walter is dankzij B&B Vol Liefde nu een bekende Nederlander. En dat bevalt maar matig.  Zijn excentrieke gedrag, op de tweede dag gaat al uit de kleren met zijn dates, swingt hij er lustig op los tijdens tantra danssessies en schreeuwt hij de longen uit zijn lijf vanaf een toren, maakten dat heel Nederland een mening over hem had. en lang niet altijd positief.


Al die aandacht blijkt hem niet in de koude kleren te zijn gaan zitten. Als verslaggever Aran Bade hem ham namens RTL Boulevard vraagt waarom hij niet meer op Instagram zit, geeft hij aan dat hij even gas terug te nemen. “Ik ben hierheen verhuisd voor echte langdurige rust en natuur”, zo legt hij uit. “Ik ben dat een beetje kwijtgeraakt door de hele poppenkast van de afgelopen maanden. Nu weer terug van weggeweest en voor onbepaalde tijd offline. Even geen (social) media.”