Waarom Sylvie Meis bij de Aldi ligt: ‘Het is een heel gerespecteerde winkelketen’

0

“Ziet Sylvie het einde van haar carrière naderen en maakt het daarom niet meer uit dat zij haar naam en exclusieve reputatie te grabbel gooit? Begeeft Sylvie zich niet op glad ijs door straks voor een tientje in de troosteloze schappen van de Aldi te liggen?” Nee dus. volgens Sylvie is Aldi een heel gerespecteerde winkelketen.

Sylvie Meis kon er blijkbaar niet om lachen dat weekblad Privé voorspelde dat haar lingerie in de bakken van de Aldi voor een spotprijsje het eind van haar carrière zou inluiden. Op de pagina PRIVÉ in De Telegraaf van morgen, woensdag zegt ze: “Het is een heel gerespecteerde winkelketen hier. De prijzen van mijn collectie liggen tussen de acht en zestien euro, voor een kimono is dat natuurlijk crazy. En ik wilde niet iets wat je na drie keer wassen moet weggooien, alles is eco-friendly geproduceerd. Ik krijg zoveel reacties: ’Wat gaaf dat het nu ook binnen mijn budget ligt’Dit is wat ik wilde, mijn merk voor heel veel vrouwen toegankelijk maken. Vanaf begin december ook in Nederland. Het is iets waar je trots op moet zijn. Want je komt pas tot zo’n samenwerking als ze zeker weten dat freaking iedereen weet wie je bent.”


Ook vertelt ze dat man Nicals zo zijn voorkeuren heeft op lingeriegebied. “Niclas is heel erg van zwart kant, dat vindt hij mooi en sexy. En hij houdt van de kimonootjes en pyjamaatjes – liefst als ze openhangen en er een mooi bh’tje onder zit.’’ Grote lach. “Maar hij vindt ze ook leuk als ze dicht zijn, hoor.”

Of Niclas haar het liefst in haar Aldi-lingerie ziet vertelt Sylvie dan weer niet.