Pagina titel ...

VRT-personeel verwerpt frauduleuze praktijken: “En dit terwijl interne medewerkers jarenlang telkens nieuwe besparingen opgelegd kregen”

0

Het personeelsfront van de VRT reageert donderdag woedend op de recente onthullingen over de openbare omroep. De VRT maakte vorige week bekend dat een rapport van Audit Vlaanderen over mogelijke onregelmatigheden in het toenmalige directiecollege pijnpunten heeft blootgelegd in de werking van enkele afdelingen. Het citeert voorbeelden waarin de voorbije jaren procedures en regels zijn omzeild of niet gerespecteerd. Het personeel verwerpt stellig de frauduleuze praktijken aan de Reyerslaan en vraagt juridische stappen tegen de verantwoordelijken.

VRT-personeel verwerpt frauduleuze praktijken: “En dit terwijl interne medewerkers jarenlang telkens nieuwe besparingen opgelegd kregen”(Bron: Het Laatste Nieuws)

Dit verhaal staat niet op HollywoodHuizen. Klik hier als u het wilt lezen

Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();